20121127-172516.jpg

Det är väl ganska exakt när man sitter på detta rätt ovärdiga vis som man når sin absoluta fulhetspeak.

0 svar

  1. Javisst känner man sig så snygg när man sitter där, inte! Mendäremot när man går därifrån, rätt mycket fattigare men oj så snygg man är i håret i alla fall. Ska bli kul att se hur det blev. Kör du slingor eller hel färgar hon? Du har ju inte hätta i alla fall. Bleker du inte alls? Så många frågor om ditt hår men din färg är ju helt fantastisk!!! 🙂

  2. Håller med fullständigt! Kom ihåg när jag gjorde slingor för väldigt länge sen och satt i en fin tight badmösseliknande sak med hårtestar spretandes genom hålen i mössan. Inte ens läge att tänka på en stilla flirt med snyggingen bredvid……

  3. Jag var också hos frisören idag. Hon sa hela tiden: ”Ja, men så farligt är det inte. Det är ju inte så du behöver ligga sömnlös direkt. Ja, när man har småbarn behöver man ju inte bry sig så mycket, då är man ju mest hemma.” Sådär höll hon på i 30 minuter! Och jag hade inte sagt att jag var missnöjd med mitt hår eller nåt! Fräckt va??? Så går det till i Karlstad!

  4. Ha ha, snyggt! Själv känner jag mig alltid som en lurendrejare när jag sitter där. Pratar med frissan om att ”det ska se naturligt ut” men who am I kidding, det är ju för fasen färg 😉
    Men det är min favvolyx att gå till frissan: sitta själv med några tidningar, mörk choklad, huvudmassage och så snajsig styling så att håret liksom studsar på det! Underbart!!!

  5. Det värsta är att frissan själv alltid ser oförskämt snygg, smal och vältränad ut i frisör spegeln mendans jag alltid ser för hemskt ut när jag tittar på mig själv i samma spegel .. Så störigt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *