…eller är det självaste Tutanchamon? Eller kanske Lenin på balsameringsbordet?

Firandet av mig själv fortsätter tydligen. Idag var jag hos Beatrice Mathisen Östermalm här i Stockholm och fick en alldeles fantastisk ansiktsbehandling. En och en halv timme senare såg jag minst fem år yngre och hudspänstigare. Får väl se hur länge den lyckan varar, imorgon är väl allt som vanligt igen. Lite fnasig. Väldigt blek (well, det är jag ju nu också i och för sig, det känns bara inte lika farligt som när man samtidigt är sandpapperstorr). Och porig. Well well, det var skönt som sjutton i alla fall och det är säkert bra att renovera fejan så där lite då och då.

Jag gick därifrån med en hel säck nya Exuviance-produkter. Jag har provat en hel del från Exuviance innan och varit nöjd med det, men har egentligen inte jättestor erfarenhet. Någon som testat? Gillar? Gillar inte?

0 svar

 1. Jag använder Exuviance nu och har så gjort sedan november. Har ju inte hunnit få nån lång erfarenhet av produkterna, men hittills gillar jag dom! Tog ett tag för huden att vänja sig, men så ska det väl vara. Känner mig ”slätare” i hyn! Passar min yttorra, känsliga blandhy! Härligt att du fått unna dig en ansiktsbehandling!

 2. Exuviance är superprodukter! Jobbar själv med dom på min hudvårdsklinik. Det är så roligt att gå hem från en ansiktsbehandling med nya produkter:) Det är jätteviktigt att använda bra produkter och ta hand om sin hy. Lycka till Cecilia!

 3. Exuviance är superbra! Jobbar själv med dom på min hudvårdsklinik. Det är alltid extra roligt att gå från en ansiktbehandling med nya produkter. Då fortsätter du ju liksom hemma och jobbar på resultatet:) Lycka Till Cecilia

 4. Excuviance har superbra produkter. Har själv använt dem varje dag i 8 år nu och är helnöjd. Det bästa, iallafall för min hud. Om du inte provat innan så rekommenderar jag ”Clay mask” – alldeles underbar, som balsam för ansiktet!
  Tack för fin blogg! /J

 5. Skriv din kommentar här!
  Tack för adressen. Exuviance is da shit! På riktigt. Det är så nära kniven du kan komma utan ingrepp. Revolutionerande hudvård som de stora prestigemärkena söker patent hos. Förändrar på riktigt huden på ett sätt som är helt fantastisk. Har använt dem i snart sex år och får ofta komplimanger för min hud. Gör inte så mycket väsen av sig med stora påkostade reklamkampanjer i glossiga magasin eller tapetserar T-banan men oj om folk visste. Behåll dem. För alltid
  Kram

 6. Jag har bara exuviance! Fantastiska grejer till helt ok pris tycker jag! Sluta inte använda dem även om du blir knasig i hyn i början, när det gått över är det som heaven. I love!!

 7. Samma här! Problemhy, kört kur på salong i 2 månader + använder det enbart nu. Fantastisk hy är vad man får!!!

 8. Jag har inte Exuviance själv, men alla jag känner som testat produkterna är helt sålda. Kanske man skulle testa själv nångång också 🙂

 9. Har använt rubbet i Exuviance-serien i 7 år. Clay-masken, serumet och nattkrämen är bäst. Blandar dock upp med REN-produkter för att riktigt få bukt med min problemhy (som du inte verkar ha tillstymmelse till så Exuviance räcker förmodligen bra). Lycka till!

 10. Håller fullständigt med föregående! Huden blir verkligen fräsch och känns dessutom jättefin och i balans. Jag har testat ganska många dyra krämer och rengöringsprodukter men är nog beredd att säga Exuviance tar priset!! Hittills är jag väldigt nöjd och kommer garanterat fortsätta…
  Lycka till!

 11. Exuviance är fantastiskt! Inte så ecofriendly osv tyvärr, men det är det enda som hjälpt med min feja! Har haft alla typer av problem ända sen tonåren men mest problem med porer. Med Exuviance har det verkligen lugnat sig! Kunde inte tro mina ögon i början efter att man lagt ner tusenlappar på andra exklusiva märken..

  Lite dyra produkter bara..

 12. Måste ha varit väldigt härligt avslappnande och hoppas huden blev bättre på alla sätt så att du är nöjd. Det är viktigt att ta hand om sig både huden och det inre i kroppen.

  Denna grej vet nog många men ska berätta ändå.

  Min pappa lärde mig och min syster.
  Att Om man vill ha en spänstig och rynkfri hud på ansiktet så ska man så ofta man orkar, ha kallt vatten på ansiktet och låta den självtorka sen efter det lägga på sin ansiktskräm.

  (Jag använder varjedag smink så det blir varje kväll när jag tvättat rent min ansikte ifrån sminket och torkar min ansikte och sen skvättar jag med kallt vatten på hela ansiktet och halsen och låter den självtorka, sen när den torkat så lägger jag på min ansiktskräm)

  Jag gör ju det nuförtiden varje kväll och varje morgon det syns på huden att den är faktiskt mindre rynkor på den, så underbart=)

  Min pappa blev 79år och hade inte många rynkor alls på ansiktet så han var då en levande bevis att det är sant.

  Ha det jättebra Vackra Cecilia <3

  Massa kramar till dig <3

 13. Hej Cecilia! Vad roligt att du också upptäckt Exuviance:-)! Jag har jobbat med Exuviance i 10 år och har sett fantastiska resultat på min salong. De effektiva produkterna har gett strålande resultat på alltifrån den mest känsliga tonårs akne huden, till en torr och åldrande hy. Även superkänsliga kunder som inte tålt andra produkter har nu fått en mindre reaktiv hy. Det är otroligt givande att jobba med sådana produkter som ger ett så snabbt och synligt resultat. Testa guldmask och booster nästa gång så får du en av de mest effektiva ansiktsbehandlingar du någonsin prövat!

 14. Hej Cecilia! Jag håller med Sara Nyström. Roligt att du upptäckt Exuviance! Jag har arbetat med Exuviance sedan 2001 och precis som Sara säger – man får strålande resultat. Det gör det fantastiskt roligt att arbeta med. När du som kund blir nöjd och glad blir ju vi som hudterapeuter också nöjda och glada för din skull. Man får verkligen fantastiska resultat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *