20140613-173818-63498625.jpg

20140613-173820-63500199.jpg

20140613-173819-63499473.jpg
Om ni undrar vad jag pysslar med så åker jag runt tillsammans med mina kollegor Magnus och Emma i norra Italien. Hälsar på i otroliga skofabriker (har sett höstens Dior och Saint Laurent produceras framför mina ögon och där kommer även snart pumps från BLANKENS sys av hantverkarna. Det tar fyra timmar att göra en sko) , pratar olika läder med italienska farbröder och skålar i Prosecco när vi bestämmer oss för en beställning. Det är helt magiskt vackert här, och nu har vi checkat in på ett litet pensionat i Garda med utsikt över sjön. Här finns förstås ingen wifi och middagen lagas och serverad kl 7.30 av tanten som äger stället. Det här med wifi-situationen gör mig för övrigt en smula obekväm. Vilket i sig är en obekväm insikt. Imorgon ska vi på skomässa och inspireras inför nästa vår och sommar med BLANKENS.
Jag lär mig så mycket och har ögon och öron på skaft (hade jag haft svans hade den stått rakt upp och vajat så där som den gör på lystrande hundar). Det är väldigt berikande att få vara med om detta.

0 svar

 1. Detta är så himla spännande! Att få in liten inblick i hur sånt här går till. Ser verkligen fram emot allt (både tillverkning och resultat) som kommer att komma. Lägger pengarna på hög tills dess…

  Ha det gött!

 2. Jobbade som inkopare pa en stor butikskedja i Sverige innan vi flyttade till New York, och akte 2-3 ggr per ar till norra Italien pa inkopsresor, och bodde i Desenzano vid Gardasjon. Du MASTE ata tryffelrisotto som innan den laggs upp pa tallriken, laggs ner i en parmesanskål och vevas runt sa att parmesanen smalter. GUDOMLIGT.

 3. Längtar efter pumps – och du nämnde mcboots också har jag för mig? Hur som – så coolt och roligt för dig (och för oss som ser fram emot dina skor 🙂
  njut i Italien o må så gott!

 4. Ett par fina BLANKENS ska bli mitt första köp när bebisen i magen kommit ut och fötterna fått normala proportioner igen;) SÅ himla fina skor!!

 5. Din skolinje är jättefin. Tänkte jag skulle köpa ett par och vill gärna prova dem, vågar inte skicka efter OM de inte passar i storlek. Jag valsar mellan 38-40. Så min undran; var köper jag dem ”live”? Är det i Farsta och isf finns de i lager? Bor i Stockholm så inga problem men undrar om de är slut i butiken?

  1. Hej Renée! Vad kul att du tycker om skorna. Amazing Seven i Farsta har BLANKENS – ring ditt och fråga vilka storlekar som finns kvar, nummer hittar du under retailers på Blankens.com

 6. Fick hemma mina svarta Isabell skor idag och är såå nöjd! De är super snygga och sitter som en smäck på min fot! Ser fram emot framtida kollektioner med spänning! 🙂

 7. Längtar efter boots och jodphurs!! Det tror jag att du kan göra riktigt bra.

  Nu ska jag bara bestämma mig för vilken färg jag ska ha på Isabell. Och gör Palma i fler färger!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *