I studion

Jag och Bonnie har tillbringat större delen av dagen i en fotostudio. Tillsammans med mamas oerhört proffsiga och samspelta moderedaktion har vi tagit byline-bilder och fotat plagg och accessoarer till kommande nummer av tidningen. För ni vet väl att jag har en alldeles egen sida där i varje nummer?

Hur som helst. Såna här fotopass kan se väldigt olika ut. Inte sällan blir det högljudda diskussioner, alla inblandade (fotograf, stylist och make up-artist) drar åt olika håll och vill göra sin sak. Men aldrig med mama. De gånger jag har fotats av dem har allt flutit på fullkomligt fantastiskt. Det där att tjejer inte kan komma överens eller samarbeta har vi väl alla för länge sen listat ut är någon slags illvillig partriarkal myt. För egen del tycker jag att det nästan alltid blir bäst att jobba med bara kvinnor. Mindre egon och mindre prestige ger större strävan efter gott samarbete.

Ett litet axplock från dagen:

Per ska på fest med sitt jobb senare, så jag och Bonnie ska ha tjejkväll, vilket väl i vanlig ordning betyder rasa klossar, gegga med mat och leka mamma-gömmer-sig-och-hoppar-plötsligt-fram-och-hojtar-ha ha-varpå-Bonnie-gapskrattar. Vad kul det ska bli när Lillan blir lite större och tjejkvällarna kanske innehåller lite mer av mina favoritinslag. Godis och film till exempel.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *