Stort tack för all er pepp och inspiration – nu har jag huvudet fullt av saker jag vill skriva om. Igen, tack!

Jag tänkte börja med att dela med mig av några grejer som funkat jäkligt bra för mig sedan jag kom i gång med träningen ordentligt i höstas och sedan dess fått platt mage och snygga armar (fan, det låter helt stöddigt att skriva, men det är tamejsjutton sant och jag är urstolt!). Men. Det får bli i kväll. För idag är jag hemma med Rio och det är så sällsynt nu för tiden, så nu vill jag ta vara på dagen och inte sitta här framför datorn.

Så här ser jag ut i dag. Cheap monday-jeans som hängt med sedan antikens dagar typ, silvrigt bälte från Aldo och en alldeles fenomenalt fin stickad bommullströja från Lindex (finns i butik i vår). Jag gillar plagg som den här tröjan som ger så oerhört många stylingmöjligheter. För mig passar den perfekt och blir supercool när man ruffar till den lite så här med jeans och silverdetaljer. Lite sött lite salt. Precis så gillar jag när det känns.

0 svar

 1. Supersnyggt!

  Tränar du endast hemma? Eller på gym?

  Jag har kort på ett gym som drar pengar varje månad men som jag aldrig besöker. Men nu när jag också bestämt mig för at tkomma igång med träningen så tänker jag att jag nog måste släpa mig dit för man kan väl inte nå samma resultat hemma? Eller kan man det? Åh vad jag önskar att svaret var ”ja, det kan man” för jag trivs inte så där väldigt bra med att trängas med alla andra på gymet. Hur känner du inför gymträngseln osv?

 2. Alltså ditt hår. Helt perfekt.

  Kan du inte ta ca 500 bilder på din frisyr och lägga upp på bloggen. Har alltid färgat mitt mörkt, nästan svart – men när jag ser ditt… Åh till sommaren är det slut med det svarta!

 3. Fan va du hittar snygga grejer på Lindex hela tin, måste vara butiken i min stad som aldrig får in gobitarna! Avis! 🙂

 4. Grymt snygg tröja:) du berättade tidigare om de ”perfekta” jeansen som du hittat, i den där fina ”jenasblåa” färgen. Men minns inte märket?? 🙂

 5. Men åh hur kan ni alla ha jeans och korta tröjor?? Hur trollar du bort kärlekshandtagen efter barnafödseln?? Känns som jag aldrig kommer kunna ha en kort tröja till jeans igen. Bitter, avundsjuk och glad för din skull. SKITSNYGGT!!

 6. Läser sällan dina mode och kädrealterade inlägg för att jag helt enkelt tycker ”mode och sånt” är ganska tråkigt att läsa om men du är definitivt värd cred. Jag gillar din stil bruden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *