Visst är det så? Att man ibland behöver lite tid isär från sådant man får mycket av. En semester och vips känns hemmet extra härligt och mysigt när man är tillbaka igen. Eller ledighet. Aldrig är det så kul att jobba som när man inte behövt göra det på ett tag.
Och, kan jag meddela, är det så det ibland funkar med kläder också. Tänk på det innan ni skänker gamla favoriter vidare. Att det kan vara värt att testa om en paus kan återuppväcka kärleken.

För två vintrar sedan använde jag ett par grå boots från Gardenia varje dag. Vaaaarje dag. Förra vintern var jag så trött på dem att jag inte ens ägnade dem en blick. De fick stå helt ensamma och dammiga – orörda – i garderoben i månader. Men nu. Nu är det dags för revansch! Jag känner mig kärare än någonsin och ser fram emot en lång och härlig säsong tillsammans, jag och bootsen.

20111003-100555.jpg

20111003-101314.jpg

0 svar

  1. Vilka snygga, jag har fått för mig att jag vill ha ett par i den stilen, grå, gärna mocka – men hittar inga alls. Du råkar inte ha sett några liknande i höstens kollektioner??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *