16.00 Hela familjen (utom farmor som fotar) är med på en av Bonnies favoritlekar; att åka med dammsugarn som är någon slags tidsmaskin/flygplan/tåg-hybrid och åka och hälsa på mormor, Thomas och Maja katt.

23.30 Mingel på Teatergrillen efter inledande middag på Zink och sen en stunds trängsel i lilla baren på Riche där Anders Timell spelade skivor. Ett par timmars efterlängtat häng med fina kompisar. En liten stund utan att prata barn, hämtningstider, matplanering och blöjinköp. Jävla lyx faktiskt att livet kan vara härligt på så många olika sätt.

Det var faktiskt Per som styrt upp den här lilla surprise-kvällen på stan. Ringt Malin och bett henne boka bord och roffa med mig ut bland folk. Han tänkte att jag nog skulle gilla det efter en höst när han jobbat satans mycket och jag kört större delen av hemma-racet. Och det hade han rätt i. Tänk att en stillsam tur i någon bar så här tre år senare kan kännas så oerhört exotiskt och spännande.

0 svar

  1. Hejsan! Det är såhär att jag bokstavligt Trånat efter en kofta som jag inte hittar och vet att du hade en skitsnygg på dig (som du är grymt snygg i!) i inlägget Dagens från 8 dec, Snälla kan du säga mig var den är ifrån?! KRAM!

  2. Hej Cecilia!
    Tack för en inspirerande blogg! Jag funderar lite på att unna mig ett ole lyngaard armband i skinn som jag sen såg att du har (från ditt inlägg om dina armband). Jag undrar om skinnet blir konstig efter ett tag av vatten och så. Själv är jag också småbarnsmamma så man vill ju inte gå omkring och vara rädd för att få vatten på armen.. Blir också skinnet mjukare med tiden? Gör det att den inte sitter lika snyggt eller att man inte kan sätta fast det? Hur länge har du haft ditt? Helt enkelt en liten recension skulle uppskattas. Sen har du ju grym smak och jag funderar på en annan färg än svart. Är typisk blond och vill inte riskera att min hud ser allt för blek/åt det gröna hållet… kanske kan brunt vara ett alternativ?? Tacksam för svar!!
    Tack för en super blogg! Den förgyller min vardag!

  3. Precis så där borde det vara självklart för alla i relationer att bete sej mot varandra! Speciellt under småbarnsåren. Då är oxå chansen större att man fortsätter att hålla ihop även när barnen blir större och flyttar hemifrån. Önskar dej och din familj allt gott Cecilia! Kram Berit

  4. Vad fin han är din man! Själv fick jag gå på bio idag, jag och en annan nybliven mamma fick 2,5 h egentid tillsammans – mys. Fast tyvärr såg vi en (fantastiskt bra) film där barn for illa så vi var tvungna att lipa…

  5. Underbart! Håller med här nedan – det är den här kontrasten som gör att din blogg vinner i alla lägen! Fantastiskt vacker och råsnygg är du!

  6. OOH vad jag saknar den där damtoan! Flyttade från Stockholm för 4,5 år sen till kärleken i en småstad i Norge. Med 2 flickor, en på 2 år och en på 2,5 månad är det länge sen jag var ute och nattsuddade på Riche/teatergrillen. Det börjar bli dags!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *