IKEA-trött

Det finns Efter-Tränings-Trötthet, Varit-Uppe-Med-Skrikande-Bebis-Hela-Natten-Trötthet, Jobbat/Partajat-För-Mycket-Sovit-För-Lite-Trötthet, Efter-Jättevarma-Badet-Trötthet och ett par olika varianter till. Men jag undrar ändå om inte den jävligaste är IKEA-Trötthet. Jag vet inte vad det är de petar ner i de där sabla köttbullarna, opium kanske?, men varje gång efter avklarat ärende står man i de där kassorna och är så matt att bara den där äckliga 5-kronorskorven kan hindra en från att inte dra fram en sovsäck och krypa ner och lägga sig och sova vid kassorna. 

Jag och mamma var på IKEA idag. Som vanligt kommer man därifrån med 14 saker man absolut inte hade planerat att köpa och bara hälften av prylarna som faktiskt stod på listan. Vilket betyder att man snart måste åka dit igen och göra om samma procedur. Den här gången fick jag i alla fall äntligen tag på Färgglad som jag varit där för att handla (men som varit slut) vid inte mindre än två tidigare tillfällen. Däremot blev det ingen Bekväm-pall. Vilket var synd. Någon har nämligen fått för sig att sätta skåpen  vårt nya kök tre meter upp i luften och jag och Bonnie står där nere på marken och får liksom hoppa för att få tag i vad vi nu behöver. Så om ni tycker att jag kanske magrar av lite den närmsta tiden beror det förmodligen på att jag helt enkelt inte nått maten. Och allt detta är alltså IKEAs fel.

P.S Att det nu inte blir en bild som bevisar exakt hur IKEA-trött jag är, beror på att jag inte bara flyttat till ett hus designat för jättar, det är också fullkomligt rymningssäkert utrustat med betongväggar. Betongväggar som inte heller släpper igenom mer än en gnutta täckning, mitt mobila bredband får helt enkelt inte tillräckligt med kraft för att ladda upp bild. Men annars trivs jag.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *