In bed with Blankens

20130206-182900.jpg
Mansförkylning kan dra åt helvete, ingen blir lika krasslig som undertecknad när det väl händer. Med lite feber, hosta och ömma leder är det så synd om mig att det måste stånkas och pustas högljutt vid minsta rörelse.
Bästa medicinen hittills var en stor semla och att bulla upp med ungarna i sängen framför Lejonkungen. Jag räknar med att en tidig kväll och bra sömn kommer jaga bort den här bacillen.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Nina
  Nina

  Hjälp Cecilia! Jag hade stora planer på att agera mästerkock på fredag och laga din kompis kristins goda chili som du skrev om 23okt2011 men nu har hon tagit bort receptet som du länkade till! Buhu! Kan du snälla snälla hjälpa mig finna detta recept! Tack på förhand/chilisugen tjej

 2. Profilbild för Karin

  Krya på dig!

 3. Profilbild för maria
  maria

  Jag är likadan, tycker oerhört synd om mig själv ifall jag är lite förkyld och får jag feber på det ojojoj 🙂 Krya på dig!

 4. Profilbild för Sanna
  Sanna

  Hej! Får jag fråga var jag kan köpa den grå bh:n från Penti som du tipsade om! Vill haaa och hittar ingenstans! 🙂
  Krya på dig!

  1. Profilbild för Sanna
   Sanna

   Ingen som vet?? Jätteglad för tips, 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *