In the army

Asch, det får bli en sådan där ovanifrån bild. Igen. Rio är på tok för liten för att kunna fota och det tar alldeles för mycket tid att hålla på med kamera och självutlösare och fjanta sig. Hoppas ändå att ni får någon slags bild av plaggen. För vad jag ville säga var att jag kärat ner mig totalt i vårens army-stil. Chinos eller som i mitt fall bruna jeans, Palladium-kängor, boyfriend-skjorta i vitt eller blå (den jag har idag är en denim-variant från Monki, annars kommer snyggaste skjortorna i perfekt lagom för stor modell utan någon som helst konkurrens från herravdelningen på J. Crew). Man kan väl blanda och greja lite som man vill, men att befinna sig den jordiga färgskalan mellan vitt till beige, brun och khakigrön och sen matcha med grövre skor är väl någon slags regel att hålla sig efter.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *