20130516-103808.jpg
Huset är UNDERBART! Och vi drar en lättnadens suck. Här kommer vi trivas. Och i morse skuttade vi upp så där tidigt och energiskt som man bara gör när man håller på att installera sig på ett nytt ställe. Viker kläderna i perfekta högar och tror verkligen att den här gången kommer jag att hålla den här ordningen jämt. Kläderna kommer att fortsätta ligga i lika perfekta högar om ett halvår. Fast så blir det ju aldrig. Åtminstone inte för mig. Och mataffären! Hur underbart är det inte att handla i en ny affär, oavsett om man bara bytt stadsdel hemma i Sverige. Nya vanor och rutiner. Nya smaker. Stora planer. Jag älskar att uppfyllas av den där nyflyttad-känslan. Även om den och de där förändringarna inte varar för evigt eller ens blir av, tar man alltid med sig en eller ett par saker på vägen.

0 svar

 1. Jag är så avundsjuk! Skulle gärna byta med dig! Jag är dock i en annan tid i livet när barnen inte flyttar dit jag vill:) Njut av tillvaron och ha det så bra!

 2. Hej! Får man fråga vilka ny hyrde genom? Vi letar också efter hus (långvarigt) i LA, men går bara på nit efter nit känns det som 🙁 Tacksam för svar!

  P.S: Titta gärna förbi om ni är sugna på macarons någon dag 🙂
  http://www.thebuttercupla.com

 3. Vad härligt att vi får följa er i ert äventyr!! Ser fram emot eran resa i mitt hemland (fast Sverige är ändå alltid hemma 🙂

 4. Åh, det ser helt underbart ut!
  Kan du inte berätta mer om hur/var ni bor och varför?! Blir sååå inspirerad!

 5. Vilken utsikt!!
  Visst är det såå roligt att handla på VONS?! Och icke att förglömma såklart Whole Foods!! Trader Joe’s är en annan goding – every isle must be walked så man inte missar nåt kul! Säljer mjöl o sånt i lösvikt, bara en sån sak! : )

 6. Vilket magiskt foto, jag riktigt känner hur du står där och njuter.
  Lugnet. Pirret. Lyckan.
  Inte fel att stå där varje morgon & filosofera om livet.

  Tack för en blogg man blir glad av!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *