Jag tycker i och för sig generellt att det är ganska kul att klä sig som gravid. Man får tänka lite nytt, vara kreativ och försöka få till outfits man känner sig snygg i med hänsyn till kulan på magen. Men så här på slutet? Nja. Jag börjar tröttna. Rejält. Hur jag än gör glipar det mellan mage och byxa (såvida jag inte använder någon av mina lite längre T-shirtar eller linnen, men de måste ju tvättas i bland också). Och koftorna som jag knäpper över för att försöka dölja den där glipan stränar mellan hålen på ett inte alls särskilt snyggt vis. Det är klart. Klänning kan man alltid ha. Men de där strumpbyxorna som plötsligt börjat korva sig över, under och runt magen hur man än beter sig. Dem är jag också trött på.

Men det är väl så det ska vara när det bara är några veckor kvar. Man måste väl bli riktigt jäkla trött på allt vad det här med graviditet heter för att ladda upp så mycket frustration och längtan efter att äntligen få träffa babyn att man föder fram ungen i ren desperation.

Skor från Kavat, treggings från Boob gammal kappa från Monki.

Så här ser det ut när man försöker spränga en kofta från insidan.

0 svar

 1. Känner igen mig trots att jag har lite längre kvar än du:-)

  Jag kör med magband eller vad det heter, finns på H&M i två pack ett vitt o ett svart(tror jag). Man sätter på sig det och det hamnar mellan glipan fr byxorna och tröjan. Superbra:-). Den är skön oxå fungerar lite som stöd tycker jag iaf.

  H&M har oxå gravidstrumpisar som går över magen…sååå sköna:-) de har både leggins, tjockare tunnare, strumpisar ja det mesta.

  Kram Kim

 2. Jo men alltså jag har såna där band runt midjan, men det är inget för mig, sorry. Känns bara knöligt och konstigt. Men tack för tipsen ändå!

 3. Know the feelin! Desperationsshoppade några t-shirts och skjortor på monki som definitivt täcker magen (också när de förbannade brallorna korvar sig nedanför magen), känns lite bättre nu. Men jag får fortfarande tvätta som satan eftersom jag blir så gravidsvettig hela tiden. Mitt värsta är dock att fötterna är så svullna att jag knappt kan ha nåt annat än ett par sletna gamla seglarskor- vill ha nya fina höstskor som jag kan böja mig ner och knäppa!!!

 4. Var har du köpt dina kavatskor? Dem är precis vad jag letat efter nu till hösten och vintern! Undrar också var din kofta kommer ifrån. Jättefin!

 5. Hej! Varit inne på kavats hemsida i flera veckor och väntar på dessa skor. Kommer snart….. står det. Vill så gärna ha ett par. Vet du vart man kan få tag på dom på annat vis. Någon nätbutik? Tack för dina fina klädtips! Varma hälsningar Emma

 6. Ja smaken är som baken och tur är väl det;-)

  Finns nåt annorlunda på babyland me har jag sett, lite tightare och i ett annat material än bomull. Kanske sitter bättre.

  Själv har jag banden fr hm och tycker de är jättehärliga:-)

  Lycka till i jakten!

 7. oavsett vad du skriver om glipor och vidare kan jag inte se dem, ser bara hur fantastiskt fin du ser ut. och det får mig att längta ännu mer efter att bli gravid.. 😉

 8. Hei

  Vet godt hvordan du har det..Har selv en mnd igjen til termin, og merker at jeg er bra trøtt av å finne klær som passer. Har ofte mest lyst til å ta på joggebukse og holde meg hjemme:) Menså ser jeg bilder av hvor god du er til å kle deg!! Jeg synes du ser kjempebra ut, og det inspirerer meg til å forsøke å ta på noe annet enn joggebukse…

  Så lurer jeg på noe helt annet. Stemmer det at dere har Bugaboo camelon-vagn? Jeg vurderer å kjøpe det, men lurer på hvordan sportsvognen er. Er du nøgd med den? Og hvordan er vagnen å trille andre steder enn på asfalt? På grus for eksempel?

  Håper du forstår min norsk:)

  Lykke til med det som skal skje!!

 9. Hej Cecilia, kan bara hålla med alla här -du ser jättefin ut! Undrar vilken stl du har i dina kavat skor. Funderar på att köpa ett par, men tänker att de kanske ser stora ut i 40…
  Tack för en bra blogg, Maria

 10. Inte för att låta neggo, men tiden efteråt är nästan värre tycker jag!! När man HAR fött och ändå inte kommer i nåt snyggt… allt sitter liksom fel! efter 8 månader har jag gått ner nästan alla grav.kilon men eftersom jag har svårt att komma iväg och träna så trivs jag fortfarande bäst i leggings och stortröjor som är ”förlåtande” – hemskt gärna tips på din blogg hur man klär sig i denna tråkiga fas!!

 11. Hej, snyggt! får man fråga vilken storlek du valt på treggingbyxorna? Tänkte köpa från onlineshoppen och det är svårt att veta vilken size man ska välja…

 12. Om Kavat-skorna: Kavat säljs bland annat på Jarméus i PUB för er som bor i Stockholm, de kommer också att finnas i vissa Nilson-butiker. Jag som har storlek 38,5 har en 39 på dessa (38,5 finns inte) och de passar bra. Då har jag lite luft kvar för raggsockor i vinter också!

 13. I know the feeling! Är själv tvungen att använda uniform o jag LÄNGTAR tills i övermorgon då jag går på mammaledigt. Ska bränna de här äckliga byxorna och strumpbyxorna då.. O Skjortorna!! Uuussscchhh…De hasar upp på rumpan o magen då de är för tajta…
  Sedan ska jag dansa en dans runt brasan i mina mjukisbrallor i vilka jag tänker leva de kvarstående veckorna 🙂

  Lycka till med allt, hälsningar från Finland! Vi gillar din blogg här också 🙂

 14. Jag ler när jag läser ditt inlägg. Jag har inte gått lika långt som dig, men inser för varje dag att ”nähä, nu gick inte den tröjan heller, eller den koftan”. Den kommande perioden ska bli spännande att se hur man lyckas klä sig och jag älskar den fina magen, dock har jag också funderat över, att många av kläderna jag har handlat nu inte kommer att räcka sista månaderna, så dags att lägga på fantastin.
  Så fin mage du har.

 15. Kan tipsa om långa, tunna linnen från lager 157, finns olika storlekar och passar toppen till runda gravidmagar. Går ner över rumpan och är perfakt för att slippa otäcka glipor! Dessutom 2 st för 100 kr!

 16. Hej! Kavatskorna finns på ellos.se och det finns även en rabattkod på 50%. Har den inte nu men det är bara att googla 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *