bild_inlagg5_dam

Grå top – HOPE, Läppstift YSL – Kicks, Nagellack OPI – Kicks, Ögonskugga LÓreal – Kicks, Kavaj – Tiger, Kjol – MQ, Klocka – GANT

Jag går sällan särskilt långt utanför min vanliga vardagsstil när jag klär upp mig och ska gå ut eller på fest. Snarare uppdaterar jag hur jag brukar se ut – skalar av och lägger till på samma gång. Svart är inte tråkigt – utan smakfullt, dramatiskt och festligt. Och lägger du till accessoarer som inte fegar utan säger något i sin form, i materialet eller i färgen – då har du liksom helgarderat dig. Svinsnygg men långt från tråkig.
Både Oliva Palermo och David Beckham är stilikoner som aldrig fastnar utan som är mångsidiga och alltid låter sig utvecklas i sitt sätt att klä sig. Underbara personer att inspireras av när jag och Täby Centrum ännu en gång samarbetar för att inspirera er genom höstens härliga modeutbud. Välsittande plagg är själva nyckeln till den här sobert lyxiga partylooken – prova dig fram och välj med omsorg.

bild_inlagg5_herr2

Skjorta – GANT, Kostym – TIGER, Näsduk – TIGER, Slips – MQ, Boots – GANT

Glöm inte att du fortfarande kan tävla och vinna generösa presentkort samt skor från Blankens! Tävlingsregler hittar du på tabycentrum.se, följ gärna på instagram också @tabycentrum

0 svar

  1. Hej! Jag har väntat på The Roxy black grain leather/brown suede men missade när de släpptes, och de blev ju utsålda.. Kommer de igen? Superfina är dom! 🙂

  2. Vet du om ni kommer släppa den brun/svarta Roxy igen i fler storlekar? Hann inte roffa åt mig ett par igår när de släpptes pga min fyramånaders som ville ha total uppmärksamhet hela dan 🙂 Hoppas hoppas! Har suktat efter dem sen du visade upp dem!

    1. Jäkla ungar! Kolla dels hos våra återförsäljare (info om den finns på blankens.com) du kan ringa dit och se om de har din storlek och om de kan tänka sig att skicka. Annars kommer de in igen om några veckor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *