Bild3_inlägg6_trojor

Grön kofta – TIGER, Vit pullover – Filippa K, Stickad med polokrage – MQ, Svart tröja – HOPE, Brun kofta – HOPE

I det sista inlägg i samarbete med Täby Centrum vill jag lyfta fram några av mina absoluta favoritplagg som du hittar i butikerna i köpcentret. Hösten är ju årstiden när vi plockar fram de där stickade plaggen – och det ska ni veta är något av det bästa jag vet. Att svepa in sig i en tjock kofta eller lång varm grovstickad tröja är att på samma gång översköljas av en trygg och snudd på filmisk känsla – åtminstone för mig. Snyggast i höst är att matcha med jeans, boots och en lite mer dressad kappa.
När det gäller stickade plagg är det verkligen idé att vara lite petig – särskilt vad gäller material. Jag tvättar aldrig eller sällan mina stickade plagg – gör jag det lämnar jag dem hos kemtvätt. Vädra räcker långt, och på så vis håller också passformen en evighet längre. Satsa på stickade plagg i kvalitet (jag brukar passa på att leta när det är rea) och var inte rädd för lite färg.
Kappan är ett annat favoritplagg (även om jag råkar avsky ordet som jag tycker låter så bedrövligt tantigt och präktigt påklätt) – som de senaste åren seglat in som ett trendigt höst och vintermåste. Bär den uppknäppt med stickat under, variera genom att dra åt och markera midjan eller ha den till sneakers om du vill dressa ner den en aning. Ett plagg som går att variera i all oändlighet helt enkelt, men som alltid är smakfullt på det klassiska viset. Själv har jag en vadlång, vinröd vinterkappa från Gant som ligger nedpackad hemma i Sverige och som jag då och då suckar över inte fick följa med hit  – användningstillfällena för en sådan i det här klimatet är tyvärr alldeles för sällsynta.
Är ni också på jakt efter stickat, kappor eller något annat fint så har jag just nu ett showroom på Torget i Täby Centrum där mina favoriter finns utplockade och framhängda – ett tips till er om det är shoppingrelaterade helgplaner ni är ute efter! Och så vill jag påminna en sista gång om tävlingen där ni kan vinna fina presentkort samt skor från Blankens, info och fullständiga tävlingsregler hittar ni på täbycentrum.se
Följ gärna Täby Centrum på instagram @tabycentrum där du också hittar information om tävlingen och mer inspiration!

bild2_inlagg6_jackor

Mörkblå rock – GANT, Vit skjorta – Filippa K, Blå skjorta – Boomerang, Randig blus – MQ, Mönstrad skjorta – TIGER Mörkblå kappa – Filippa K, Svart rock – HOPE, Beige jacka – OASIS

0 svar

    1. Ja, sådana åtaganden är ju inte livslånga utan något man kanske bestämmer att göra under en viss tid! Men det är inte omöjligt att vi hittar på något tillsammans igen i framtiden, vem vet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *