Inregnade

Jag såg på text-tv att det är 20 grader varmt i Karlstad, och nyss pratade jag med Theresa, en av mina närmsta vänner (och hon fyller 30 idag – stort grattis igen finaste!) och hos henne i Mariestad var det också jättevarmt. I Stockholm däremot är det helt annorlunda. Kommer ni ihåg filmen Seven med Brad Pitt? Den där thrillern som inte bara bjuder på en spännande plot utan också på ett svårslagett regnande hela filmen igenom. Precis så har Stockholm varit de senaste två veckorna.

I fredags hade vi after work för kompisar hemma. Vi skulle grilla och njuta av solen på altanen var det tänkt. Fest blev det, men vi fick hålla oss inomhus i stället. Alla utom Peter Jihde som visade sig bära på en svårt eftersatt kärlek till att grilla, så vi lät honom lyckligt leende flippa burgers under ett litet, litet parasoll i hällregnet. Gott blev det också!

I övrigt har vi inte gjort ett smack i helgen. Knappt lämnat lägenheten. Sovit, läst böcker, badat badkar. Så trots att jag tog på mig gummistövlar och bannade regnet på altanen nyss känner jag ändå nån slags tacksamhet. För såna som jag som aldrig riktigt kan sitta still behöver lite pissdåligt väder ibland som tvingar till riktigt lata dagar. 

Alla era fantastiska solskyddstips har med andra ord inte varit direkt nödvändiga i helgen, men snart så! Tusen tack för er hjälp, ni är ju tamejtusan sensationella – vilken kunskapsbank!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *