Inspelning och nytt jobb i jobbet

20130116-190457.jpg

20130116-190711.jpg
Åh! Vilken rolig, härlig, spännande dag jag har haft idag. Vi har börjat spela in en ny säsong av programmet ”På middag hos Hannah och Amanda”, och den här gången är jag innehållsproducent. Så det är liksom ett sprillans nytt slags jobb för mig, även om det på många sätt gränsar till hur man jobbar som redaktör för en tidning. Gäster var Nyamko Sabuni (hur cool kvinna?) och Renée Nyberg (mäh! Också råmajjig) och det blev ett fantastiskt kul och viktigt program som ni inom kort kan se på Aftonbladet!

Och det roligaste av allt var att min fina Kristin var med på tåget också! Fixade och donade med maten hela dagen, så himla jäkla bra är hon.

20130116-191355.jpg


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Karin

  Ser fram emot detta!

 2. Profilbild för Aniika

  Spännande med nya utmaningar!

 3. Profilbild för Lisen
  Lisen

  Så otroligt fint kök!, så fina miljöer. Komemr nog bli ett jätte bra program!

 4. Profilbild för Cecilia
  Cecilia

  Åh, så kuuul!! Jag vill också vara med ;o).
  Har just kommit till jobbet, -25c ute och jag har tänt ljus för att få några ordentliga mysminuter på morgonkvisten. Så himla roligt och inspirerande att läsa om dig och se bilderna (brukar läsa Kristins härliga blogg också). Jobbar som projektsamordnare på ett fastighetsbolag och är en person som behöver känna att jag befinner mig i en kreativ miljö/omgivning för att må bra. Om jag att jag har lite inspiration brukar jag svänga förbi och kolla lite roliga bloggar. Du verkar vara på en trevlig arbetsplats med både inspirerande personer och miljö ;o) Ett studiebesök vore skoj.

  Ha en fin vecka & TACK!
  Kram Cilla

 5. Profilbild för Och ännu en middag hos Hannah & Amanda | Elsiespäron – Mat, Bak, Träning, Familj & Vänner

  […] det här med jobb. Fast så himla kul! Och roligast av allt är att jag får jobba med bästa Cecilia som producerar hela […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *