Inspiration för hemmet

20121017-100314.jpg

Min alldeles ljuvliga kollega Amelia har precis startat upp en portal med all form av inspiration för hemmet. Lovely life heter den, och den bara måste ni kolla in.
Jag tänker till exempel hänga där en hel del nu, eftersom hela vårt hus håller på att renoveras. Det är ju ett nybyggt hus, så det är inte meningen egentligen. Men ett byggfel har gjort att vi nu lever i fullkomligt byggkaos under flera månader, medan allt restaureras. Pust. Men i samma veva tänker jag att det är lika bra att tapetsera om, välj lite nya färger och allt sånt. Lovely life blir min kvällslektyt!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

  1. Profilbild för Annette
    Annette

    Den portalen kommer att även bli min favvis! Helt underbar!

  2. Profilbild för mini

    och alla passar på att kika in hos oss bloggare när ni är där på inspirationsresa! okej! mini

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *