Inspirerande och imponerande

20130307-134756.jpg
Igår lanserade min bloggkollega och kompis Anitha Schulman sitt porslin med buller och bång på härliga Teatergrillen. Det fina porslinet, som hon kallar Stories from the sea, har hämtat sin inspiration från tatueringskonsten och jag funderar på att beställa varsin sån där fin tekopp till alla i familjen, och så får alla välja sin färg och ha sina initialer på.

Jag har sagt det här till Anitha hur många gånger som helst; dels hur fin jag tycker att servisen är, men också hur otroligt cool hon är som vågar satsa på det här. Jag blir så inspirerad att jag vibrerar! Jag vet precis vad jag skulle vilja göra. Det är en gammal skodröm som ligger och skvalpar. Om jag vågade. Och det gör jag kanske. Om ett tag eller så.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för sara - 26-åring som inte alls är mamma men gillar mama-bloggarna ändå.
  sara – 26-åring som inte alls är mamma men gillar mama-bloggarna ändå.

  jamen det gör du! dessutom är vi ju hur många bloggläsare som helst som säkert skulle beställa ett par så fort vi såg dem. KÖR!

 2. Profilbild för Karin

  Snyggt! Ja, ta tag i skoprojektet!

 3. Profilbild för Petra

  Klart som fasen att du ska satsa på skobranschen! Jag köper ett par osett! 🙂

 4. Profilbild för rebborg@gmail.com
  rebborg@gmail.com

  Hör av dig, jag vill hjälpa dig med skoprojektet!!! rebborg@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *