Inspireras av andra

Skärmavbild 2014-03-03 kl. 10.22.10Skärmavbild 2014-03-03 kl. 10.22.32

På tal om varmare tider: Jag har hoppat in som gästredaktör på La Redoutes inspirationssidor igen och kollat igenom en massa underbara streetstyle-bilder för ny och fräsch vårinspiration!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Emma

  Jag behöver lite tips kring det där med matchning. Vad kan man ha för skor annars till kjolar i den längden? Till maxikjolar kör jag sandaler eller converse, funkar det till detta också? Och pennkjol (älskar pennkjol) vad har man för skor till det om man inte orkar heelsen en vardag?
  Sånt här fastnar jag vid, och vågar inte riktigt. Tack för bra inspo!
  Kram
  http://www.mathimlen.blogg.se

 2. Profilbild för Cecilia Blankens

  Hallå! Jo men det tycker jag verkligen, kanske alldeles särskilt sandaler? Kan tänka mig att man kanske skulle bli lite onödigt kortbent i vadlångt till Converse, men det KAN säkert funka också. Jag tycker faktiskt att det kan vara ganska snyggt med ett par sportiga, nätta sneakers till pennkjol (om den inte är FÖR lång). Dr Martens typ kan väl också funka annars?

  1. Profilbild för Emma

   Tack för svaret! Nu jäklar ska kjolarna invigas. (Eller ja… snart. i vår!). Köper kjolar i den längden men får sedan lite panik när jag ska använda dom och blir osäker. Har köpt en vid kjol också i vadlängd, hoppas sandaler känns okej till den också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *