Nej. Vi är inte på BB, och har inte varit heller. Jag är bara komatrött och tjong-flong-preggo hemma och orkar bara hänga i soffan och leka sittlekar med Bonnie som typiskt nog varit fullkomligt speedad och hysterisk hela helgen. Hon känner väl på sig att något är på gång. De är ju såna, små barn. Snappar upp varenda liten känslokrusning och spänning.

Igår var vi på mingelkalas. Hela familjen. Ska försöka snoka fram en bild. Någon annan bild har inte tagits under helgen. Slö som sagt.

0 svar

 1. Det är nåt gammalt jag kommer dragandes med men passa på att vila nu och det verkar som du lyssnar på din kropp och gör det! Good girl!
  Jag hade en jättemysig eftermiddag hemma hos min vännina. Vi träffades för snart 10 år sedan när våra döttrar, då 3 och 4 månader låg på samma filt och ”snackade” med varann! Sen dess har vi hängt ihop alla 4. Iaf var det Meandi visning så jag fick tillfälle att se dina mopsar i verkligheten! Beställde tröjan, cardigan och scarf till en 5 månaders kille som ska få det i doppresent. Blir fint de!
  Kram och ha det så gott!

 2. Och tyvärr var mopscardigan oxå slut…… Men men, jag får hitta nåt annat snyggt till mopströjan istället. Och jag glädjer mej åt att din kollektion blev så populär! Kram och ha det så gott!

 3. Hej Cecilia,

  Tusen tack för en jättebra blogg! Jag undrar om du skulle kunna hjälpa mig. Min kille fyller strax 30 och jag har lite idétorka. Han ääälskar att titta på idol och jag kom på att han skulle bli så sjukt glad att få gå och se dem. Gick precis in och tittade efter biljetter men det var fullbokat (vågar inte köpa av nån annan site än ticknet). Jag tror min kille skulle tycka att d var så häftigt att få se dem i tv4-studion och jag undrar om du på något sätt skulle kunna få reda på om det blir några platser över? Känner mig jättefräck som frågar och jag fattar att du har tusen bättre saker att pyssla med, men om det blir två biljetter över så köper jag dem jättegärna!

  kram

 4. Vanessa:

  Ja, det var lite väl fräckt och utnyttjande att fråga. Varför ens fråga när du själv säger att Cecilia har annat att tänka på nu?

  Är det fullbokat så är det väl. Ge dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *