En jävla uppgift har dom, gylfar. En enda. De ska hålla ihop byxorna när man har dem på sig.

Varför är det då så otroligt få gylfar som fixar att göra sitt jobb? I alla fall bland de billigare jeansen (host, host Cheap monday, host)?  Om det är en kostnadsfråga så tror jag att de flesta skulle kunna tänka sig att betala någon tia mer för de snygga brallorna och få en dragkedja som faktiskt funkar.

Det är liksom inte kul att komma hem och upptäcka att man haft kiosken öppen hela dagen. Och varför  – VARFÖR – har ingen sagt något?

0 svar

 1. Riktigt irriterande är det med dragkedjor som öppnar sig hela tiden!
  Läste på någon blogg att man ska dra en blyerstpenna längst vardera sida av blixtlåset så öppnar det sig inte lika lätt. vet ej om det funkar….

 2. finns en liten mojäng med två öglor där man fäster ena öglan i dragkedjan och den andra runt knappen. Den har ett jätte bra namn som jag inte minns men kostar inte många kronor och fungera perfekt.

 3. Eller hur!? Mina CM-jeans går tusan inte att använda längre, har kiosken öppen efter typ 10 min med brallorna på, har försökt lösa problemet med en minihårsnodd som knyts i gylfen och sen runt knappen men det syns ju om man har kortare tröjor/instoppat, inte bra!

 4. Det är för att det är billiga jeans och stretchjeans! Köp en zipholder eller så kommer de vara justa och ge dig en. Kram

 5. Hej! När jag köpte mina CM så skickade killen med mig ett paket med zipholder, just för dom haft problem med dragkedjorna, shysst o bra service:)

 6. Cecilia: Ja det finns så klart massor av knep – men jag STÖR mig på att det är så här och vill liksom inte behöva anpassa mig. Låter det knäppt? Om jag köper ett par jeans vill jag liksom inte behöva räkna med att se att ha hängt på killkalas hela dagen.

 7. Håller med! Jag har slutat använda mina CM på grund av detta. Det är liksom som om dragkedjan är isydd snett på alla deras jeans och den åker ner en cm direkt efter man dragit upp den vilket gör att det ser ut som om jeansen är för små. Efter att man suttit ner är den alltid helt nere. Om de känner till problemet – varför inte bara fixa det?

 8. CM har aldrig några dragkedjor som funkar. Borde bojkottas av den anledningen. Ändå har de så snygga jeans så man tänker, nej men den här gången funkar det nog. Och så. Besviken. Igen. BOJKOTT? Tills de gör om. Gör rätt.

 9. säger som emelie, kör med blyerts och sen sejfa med en nyckelring kanske? men störigt moment är det ändå!
  tack för bloggen, du är så charmig och härlig känns det som!

 10. Kul med dagens outfit och kul med dagens gravidoutfit, men jag efterlyser något annat, nu när du ändå är inne på ämnet – dagens nyförlöst (eller för oss med magen kvar ett halvår senare…)! Hur klär man sig egentligen när valkarna hänger över lite här och där? Tips tack! 🙂

 11. Jag skulle ha sagt något 🙂 Men ett smart sätt att hålla den uppe är att ta en nyckelring (bara ringen), fäst den först i gylfen, dra upp gylfen, sätt ringen över knappen och knäpp sedan byxorna.
  Hoppas du förstod min förklaring 😉

 12. Problemet med CM är ju just att det inte finns nåt hål att fästa en ring eller gummiband i. Så där ryker det. Blyertsgrejen har jag inte provat men tänker definitivt testa. Jag (som nästan bara har CM jeans) kör med fästnål som fästes från insidan strax under flärpen så den inte syns. Tar en evighet att öppna brallan. Inget för akutkissnödiga situationer :/

 13. Köpte två par Cheapare för bara ett litet tag sedan. Expediten sa då att om jag fäller zippen nedåt så ”låser sig” dragkedjan. Det skulle vara något nytt och det funkar på mina i alla fall!

 14. Jag tror inte att det handlar om priset på jeansen. Jag har haft ganska många jeans från HM (typ 299:- och stretch) och där stannar gylfen alltid uppe!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *