På tal om saker som får en att må bra: Igår dejtade jag och Per. Först en shoppingrunda på stan (skor till Per) sedan lyxig sushimiddag och avslutningsvis bio.
Det är ju så oerhört lätt hänt att man glömmer bort det där. Att man får för sig att det inte behövs. Livet lunkar på liksom och att bara vara hemma och ta det lugnt är inte dumt det heller.
Men det händer något när man tar på sig en liten klack och snyggar till sig för varann. Plötsligt har man lite mer av det där vi hade när vi just träffats i oss. Man håller handen. Hånglar. Pratar inte bara om sånt det ”behöver” pratas om. Såna härliga grejer.
Så var det länge sedan ni dejtade er man – här kommer en reminder: piffa till er och avsätt några timmar bara för er. Och gör det nu!

(Här försöker vi ta en bild på oss själva under middagen. Och pussar liksom mot kameran? Oklart vad tanken var här…)

20130419-112825.jpg

0 svar

    1. Jag ÖNSKAR såå att jag kunde data min man ibland, men vi har ingen som kan passa barnen. Jag blir galen när folk säger att man ska vara själva 1 gång i veckan 1 helg i månaden, 1 vecka om året. Hur många har barnvakt så ofta???? Jag är glad om vi får till en kväll i halvåret.

  1. […] Vi har fredagsdate så ofta vi kan, det är väldigt härligt. Och opretentiöst. Cecilia Blankens bloggade om samma grej idag. Några timmar för oss själva. Det väntar burgare och en öl tror jag. Festligt! Dela det […]

  2. Önskar vi kunde, men har tyvärr ingen som kan passa barnen. Vi hoppas hitta någon tonårstjej som vill komma när det behövs. Föräldrarna är tyvärr upptagna/inte intresserade. Är det fler som har samma problem? Vi har bra relation till föräldrarna men har efter 7 år insett att de vill inte träffa barnbarnen så mycket. En liten sorg…Hursomhelst härligt med date och tack för underbar och smart blogg!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *