IMG_0916.JPG
Med snopp och allt! Okej för att jag haft hyfsat stark känsla och gissat rätt på de andra två också, men det här gången var jag BOMBSÄKER från början, har gått runt från vecka 5 typ och sagt att jag vet att det är en pojke.

Det känns så himla spännande faktiskt. En med snopp! En helt ny (i alla fall barn-versionen) kroppsdel att pyssla om.

0 svar

 1. Jag förstod nästan det när du i senaste podden sa att tjejerna pratade om lillebror i magen, fast du sen la till ”eller lillasyster” ganska snabbt. Kul, och spännande!

 2. Ååååh, GRATTIS!!! Va´ roligt med en liten kille 🙂
  Vet du, det blir inte mycket pyssel med den lille pojksnoppen 🙂 Den sköter sig själv liksom, ha ha! Än en gång, grattis!
  Kram från en tvåpojksmamma!

 3. Spännande! När vi väntade nr två var min sambo sjukt säker på att de skulle bli en lillasyster till våran dotter. När jag frågade varför han trodde så. Fick jag svaret att han hade svårt att föreställa sig hur de skulle vara att vara något annat än en ”tjej pappa”. Nu visade de sig vara en lillebror som kom ut och de blev självklart med en gång. Hur tänker du själv kring detta?
  Jätte Grattis till pojken!!

 4. GRATTIS!!! Jag har också två tjejer och fick en lillebror förra sommaren som är mycket omhuldad och älskad av sina storasystrar 😀 Vi såg att det var en pojke på stora UL och då fick jag en chock och blev nästan inte glad på flera dagar..Skämdes över mina känslor men pratade med min BM om detta och hon var väldigt bra! Jag kände mig bara som en tjejmamma och nu skulle det komma en pojke…Jätteskumma känslor innan jag landade i det och när han kom ut var ju både han och kärleken till honom självklar och väldig!!! Klart att vi skulle få just honom att vårda och älska!!!

 5. Åh spännande!! Väntar också en liten kille i november. Märkligt nog att ha ett barn i magen, men ännu märkligare att ha en mini-snopp i magen.
  Ska bli jättekul att följa er!

 6. Förstår helt hur du känner, var helt fascinerad av att det var en pojke med snopp och allt efter två tjejer. Upprepade det som ett mantra efter att han kom ut, ”tänk att det blev en pöjk”. Tre år senare lika kul och fascinerande, då han själv tycker snoppen är sjukt kul…

 7. Vad roligt!! Hur känns det när ni nu har två flickor att få en pojke?
  Har själv inga barn men kan liksom tänka mig att man fastnar i tänket att man är en ”flickmamma” om man har två döttrar men inga söner (än). Eller är jag helt ute och cyklar? ^^,

 8. Grattis! Har precis som du två tjejer som båda vardera är precis 1 år äldre än dina och sitter nu med en liten kille på fem dagar. Lite overkligt att man skulle få en kille men så otroligt mysigt och superkul för de urstolta extramammorna han har som slåss om lillebrors uppmärksamhet. Gissar att ni kommer få det likadant. Lycka till!
  /Alex

 9. Åh grattis!!!! Va häftigt! Jag har själv en pojke på 5 år och en flicka på 3. Ville jättegärna ha en tjej när ettan kom men världens bästa kille fick jag. Fick en efterlängtad tjej sen men hade det blivit en kille till sen hade jag fått en Alfred nr 2 – vilken lycka. Han är min sol som fortfarande älskar och gosa med sin mamma. Nu väntar de på ett syskon och båda vill tycker det ska bli lika kul med en tjej eller kille. Det är inte könet som spelar nån roll – så skönt att inse det

 10. Vad kul med en liten kille! Ja, ibland vet man bara… Själv har jag en liten tjej och kände på mig redan från början att det skulle bli det. Alltid när jag tänkt på mig själv med barn så har det varit flickor. Kanske för man själv är en 😉!

  1. För mig har det varit helt tvärtom! Jag har alltid tänkt mig som mamma till pojkar och har nu en son (och en tvåa med okänt kön i magen).

 11. Ingen tvekan där inte! 😀 Med sonen visste jag helt bombsäkert att det var en kille från v 20 ungefär. Vi tog inte reda på könet, men jag var så många gånger nära att ändå svara kille när folk frågade. Nu är jag i v 18, men har ingen känsla ännu, kanske lite tjejvibbar, men inget ”säkert” ännu.

 12. Haha, jag var också helt bombsäker på att det skulel bli en pojke, men det visade sig vara en flicka:-)
  Här var den stora grejen att vi valde att INTE veta könet i förväg, det är så ovanligt i Spanien att de flesta inte komre på tanken att man kan välja att inte veta:-) Det går ju inte att köpa kläder och prylar i ”rätt” färg då…
  Här har jag till exempel skrivit om vikten av att klä sitt barn rätt. Alltså att sköterskan som har hand om urinprovet på bebisen säger fel bara för att flickan inte är klädd i rosa och har örhängen…

 13. Ooh sååå roligt! Blir så himla glad för er! Kan bara gissa att B och R kommer pyssla om sin lillebror på bästa sätt:)) Verkligen otroligt hur en del är stensäkra på könet så tidigt. Min älskade mamma visste 200% säkert att jag var en tjej väldigt tidigt. Min storebror blev jätteglad (ja och mina föräldrar;) när det visade sig stämma. Hur kan det kännas så säkert egentligen? 🙂 Än en gång- grattis till babyn! Älskar sin blogg såååå mkt!

 14. Har en grabb på 3 och var bombsäker på att han var en han under hela graviditeten utan att ta reda på det. Köpte till och med en blå spjälsäng.
  Är ni gravid med lillhen och ska på UL om 16 dagar där min sambo vill ta reda på kön. Jag är inte lika intresserad av att veta för jag VET redan att det är en flicka, men det ska på ett sätt bli spännade att som om jag har rätt igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *