Det börjar bli dags att skaffa vinterjacka, om man nu ska köpa någon. Minns jag intefel så ligger det en drös jackor (de flesta har jag dock haft i måååååånga år)  i en låda i förrådet, och de får kanske duga ett år till. Trots att ombyte som man brukar säga förnöjer.

Eller så säljer jag dem och slår till på någon av dessa två från Filippa K i stället. För coola jackor har jag. Varma, sköna jackor som dessutom är snygga? Nej. Den högra varianten har jag provat, den ser kanske inte mycket ut för världen, men den är faktiskt råsnygg i all sin enkelhet. I bak har den liksom sydda veck och en puffig form som gör den… delikat. Ni hör. Inte vilken skitjacka som helst alltså. Den vänstra gillar jag mest för att det är något av det mysigaste som finns att vara inmurad i en fluffig dunjacka med mössa, halsduk och vantar på när vinden och snön viner.

Well. Vi får väl se. Andra jacktips som faller in under kategorin snygg, småcool, praktisk och framför allt varm mottages tacksamt. Men det får inte vara parkas. En sån har jag redan (sex år gammal från DKNY, fortfarande snygg och enormt använd. Men. Kände ändå förra vintern att vi kanske börjar tröttna lite på varandra nu).

Bonnie mår för övrigt bättre. Munontet var vanliga förkylningsblåsor längst bak i munnen. Såna får jag också jämt. Satan vad ont det gör, stackarn, men ändå skönt att det inte var något värre.

0 svar

 1. Du har möjligen inga tips på var man handlar fina, coola kläder till killar i åldern 6-9 år? Jag har tre killar 9, 6 och 7 mån och har handlat mycket på Polarn, Me and I mm men nu när de stora killarna vuxit ifrån barnavdelningen så hittar jag ingenting! De fick var sin fin t-shirt från Me and I plus, men långärmade t-shirts är helsvårt att hitta!

 2. Tips till alla med höstblåsor! Borsta tänderna med Zendium tandkräm. finns att köpa i vanlig mat affär. Nu när ”rycktet” går med blåsor så börjar vi direkt med den tandkrämen, den löddrar inte lika mycket som vanliga tandkrämer gör så den är kanon till barn (och vuxna). Zendium har något ämne i sig som neutraliserar ph-värdet i munnen om jag inte minns fel.

 3. Hej C! haller precis pa med samma, leta snygg OCH riktigt varm vinterjacka. nu ar dethar ju en parkas men jag tipsar enda. jag provade den i gar. ullfoder. snygg detalj hur kragen sitter ihop med huvan. ska prova den en gang till idag. ocksa ar den mycket snyggare pa en pa bilden har. http://www.whyred.se/website1/1.0.1.0/78/1/?item=prod_prod-s1/262726&group=prod_prod_grp-s1/

  ett annat tips ar denna fran acne. riktigt snygg http://shop.acnestudios.com/shop/women/coats-jackets/tide.html dock vill jag sjalv ha nagot mer taligt mot vatten

  kram!

 4. Har du kollat Anna Holtblads två kappor? Vida o rymliga. Ärligt, tycker du de blir lite för damiga? De kostar drygt 5000 kr så jag får tänka mig noga för. Är de både snygga till jobbkläder samt ok att ha med coolare kläder?

 5. Köpte den här i vinrtas när jag trodde jag skulle reafynda. Hade funderat på en riktigt varm fjällräven eller liknande men kände inte att det var så roligt när allt kom till kritan. Denna är snygg (inte parkas även om den tangerar) praktisk, varm utan att vara bylsig och den grå färgen är fantastisk! Lufthansa-grå eller grolle-traktor-grå är de mest romantiska beskrivningarna jag kommer på… http://www.whyred.se/website1/1.0.1.0/78/1/?item=prod_prod-s1/262726&group=prod_prod_grp-s1/

 6. Såg just att Karin funderat på ”min jacka” jag kan bara säga till er båda – jag längtar efter att ta fram den igen!

 7. Annie, jag kopte den i dag! kanns mycket bra och nu nar jag sag din kommentar blir jag annu mer overtygad om att jag gjort ett bra kop. jag valde dock den svarta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *