Jade Jagger och jag

Well, det var kanske inte direkt så att hon såg just mig, Jade Jagger – men jag såg henne! På bara någon meters avstånd. Vilken skönhet! Har just ätit en smaskig och mycket trevlig lunch på F12, Indiska visade upp sin kollektion ihop med Jade Jagger, den släpps på torsdag och innehåller en hel del godbitar, bland annat några underbara kuddar och en klänning som jag nog får svårt att övertala mig själv att inte köpa.

20110510-133445.jpg


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Åsa
  Åsa

  Hej!!
  jag är på G att köpa barnvagn till mitt första barn och undrar lite smått om du kommer ge en liten barnvagnsrapport snart? 🙂

  //Åsa

 2. Profilbild för Nina
  Nina

  Tja! Jag hänger med dig under din dag så keep up the good work! Kram!

 3. Profilbild för Viv
  Viv

  Hmm, klänningen hon bär på bilden är dock misstänkt lik Hermès gamla goding till silk scarf ”Jungle love”. Sånt kanske bara jag tänker på…

 4. Profilbild för Anna

  Vad är det för klänning du tyckte om ur kollektionen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *