20130111-130247.jpg
Idag är de nya skinnbyxorna på! Jag är så nöjd att jag liksom känner mig färdig. Som att jag aldrig mer kommer att vilja eller behöva shoppa ett enda plagg. Nu har jag de här byxorna, och vi ska vara tillsammans för alltid. Jag behöver inget mer (i klädväg). Jag kan dra mig tillbaka nu. Skönt.

20130111-130630.jpg

0 svar

 1. Aaa! så nedrans snygga! Bara att gratulera. Jag saknar några puzzelbitar i min garderob, nyckelplagg s.a.s Fyndade två supersnygga par skor igår varav ett par faktiskt var en saknande puzzelbit på skohyllan, har pysslat om dom, impregnerat och lagt i kartong till vårsolen kommer fram, kärlek! 😉

 2. Åh, riktigt snygga! Jag har en hel massa plagg att få tag på innan den känslan kan infinna sig här! Har du något tips på var man hittar snygga gravidjeans?

 3. Vad du är snygg!! Och förstår känslan med byxorna, de ser ut att sitta som en smäck!

  (Vad många Malinar vi är!)

 4. Byxorna är riktigt riktigt snygga! Men jag ville egentligen säga något helt annat, nämligen TACK för playlisten som du satt ihop med löparlåtar, den får mig att orka igenom varje träningspass!

 5. Galet fina!
  En helt annan sak. Då sidan ändrades så har jag svårt att söka efter saker i dina inlägg, b la ett recept på typ strimlad entrecote(?!) med nudlar. Blir tokig:) vill laga det ikväll. Så tacksam om du lägger ut länken igen. Tack tack!

 6. SJUKT snygg och du skriver så jäklans roligt. Ibland känner jag att det är rackarns synd att vi inte är kompisar. Skulle vara så KUL att hänga med en sköning som dig.

 7. Jag har inte skinnbyxor sjäv (förutom mc dressen) men min gubbes morsa har haft sina sedan i somras och hon är jättenöjd (66år) så de kan ju inte vara helt obekväma! Kanske ej så sköna på sommaren? Men som sagt, hon är nöjd med dem!
  De är skitsnygga men vilket märke?
  Finns väl inga i hela Stockholm till överkomligt pris i 36-38…
  Eller mäter man dem som jeans?
  I så fall ”26”
  Grattis till ett bra klipp i alla fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *