Jag får helt enkelt inte till det

Det ser ju så jäkla snygghärligt ut med massor av armband runt handleden. Olika material och så en skön klocka mitt i alltihop. Såna där arrangemang som närbildas i varenda modeblogg av rang gång på gång, och som alltid ser lika chict ut.
Och jag försöker också få till det. Men misslyckas alltid. När jag hänger på mig armband tillsammans med fler armband ser det mest ut som jag har samlat på mig det senaste halvåret av ungarnas dagiskonst. Jag FATTAR inte hur man gör. Vad är tricket? Jag är gräsligt avundsjuk på dem som lyckats lösa denna lilla modegåta.

20120917-091800.jpg


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Frida
  Frida

  Å vad jag håller med dig i denna lilla vardagsproblematik. Det ser liksom bara krafsigt ut på mig med alla dessa armband. Men på bilden som du visar är det hur snyggt som helst!

 2. Profilbild för Petra

  Jag håller med om att det är svårt, jag brukar försöka att hålla ihop färger, eller märken eller så går jag loss på allt och spelar på att det är ytterst genomtänkt! 🙂

 3. Profilbild för Pernilla
  Pernilla

  Jag som tänkte så om dig, att du får till det så snyggt och att jag aldrig lyckas 🙂

 4. Profilbild för Anne
  Anne

  Min artonåriga dotter är expert på det där. Blir aldrig lika bra på mig. Såg dig på Nyhetsmorgon i morse. Jag tycker du är så bra och snygg. Om jag var femton år yngre skulle jag vilja vara som du… äh förresten, trots att jag är så mycket äldre vill jag vara som du. Och femton år yngre förstås.

 5. Profilbild för kajsa
  kajsa

  Hej Cecilia! Jag undrar vad din fina grovstickade tröja från acne har för namn och färgnummer. Alltså den där knalligt gröngula. Tack för en härlig blogg!

 6. Profilbild för Kristina
  Kristina

  Kanske bara handlar om att man känner sig bekväm eller inte när det väl är på?! Ibland tar jag bara en silverkedja till klockan och det ser bra ut, ibland behåller jag kedjan och adderar till ett par läderremmar. Jag trivs och tycker det ser ganska bra ut 🙂

 7. Profilbild för Jenny
  Jenny

  Snälla Cissan, kan du ge lite tips på snygga boots till stuprören inför hösten? Tack på förhand! =)

 8. Profilbild för Ninni
  Ninni

  Jag vet precis vad du menar!! Hur många gånger har jag inte försökt men i sista sekund tagit av mig allt?! Jag känner mig som en julgran med för mycket dekorationer!! Antar att det är för att jag har en mer stilren och basic look (lite lik din) och då tar allt tingeltangel över. Men som tjejen på bilden kör ganska monokromt med beige och guld, kanske skulle funka bättre för min del iaf 🙂

 9. Profilbild för Malin
  Malin

  Jag känner mig som en också som en överpyntad julgran. Snyggt på andra dock.

 10. Profilbild för Sara Borg

  Jamen, eller hur?! Exakt så känner jag också 🙂

 11. Profilbild för twiggy

  Vet inte va tricket är, men så där har jag och min syrra alltid burit våra armband. Kul att man är rätt ute nån gång emellanåt! kanske ligger knepet i kontraster? Lite mjukt, lite hårt etc… var iallafall så jag började när jag tog alla, alla!!, metallhalsbandskedjor jag kunde finna och virade dem runt handleden. Aaah, högstadieåren, stöndigt grön på handlederna av mitt superlånga armband… Och JA jag blandade guld och silver allt. vad. jag. kunde!!

 12. Profilbild för Tessa i höghuset

  Ha ha, vilket skönt självkritiskt inlägg! Nej det ser faktiskt lite tjorvigt ut på din bild nu när du säger det 😉 men tröjan, håret och väskan ser grymt snygga ut tillsammans. Själv har jag aldrig armband så jag har inte det problemet… de är ju bara i vägen.

 13. Profilbild för Orsolya
  Orsolya

  Men trixet måste ju vara att ha rätt så tighta armband med klockan och lite större/ lösare på andra armen, så att inte allt hopar sig och ser ut som ett enda oupp trasslat armband! Eller?;-) ja, vad vet jag… Gissar mg fram;-)

  Kram

 14. Profilbild för en annan Cissi
  en annan Cissi

  Hmm..är det bara jag som tycker det ser överlastat ut med alla armband, ringar och klockan på damen på bilden? Din stil är snygg som den är Cissan, don’t worry!

 15. Profilbild för Cornelia
  Cornelia

  Jag fattar inte heller. Gissar att man måste ha armarna exakt som hon på bilden hela dagen. Har man dem hängades så klämmer och skaver alla armband.

 16. Profilbild för Linda
  Linda

  Har exakt samma bekymmer 🙂 Men vet du eller någon annan var man kan få tag i armband som de tjocka guldlänkarna på bilden? Dock gärna i silver?? Vet att jag sett liknande nyss men kan inte komma ihåg var…?

 17. Profilbild för Jessica E
  Jessica E

  Tror det handlar om vad mna känner sig bekväm med helt enkelt för jag har då aldrig sett någon där det ahr sett fult ut med fler armband tillsammans med klockan..Har själv så och tycker inte det ser tingeltangligt ut…Är dock själv allerigsk mot att ha halsband och långa örhängen…Tycker antingen eller. Det är min hang-up!

 18. Profilbild för Ida
  Ida

  Jag vill väldigt gärna spara bilden i min inspirationsmapp, vart har du hittat den eftersom man inte kan ta den från din blogg? 🙂

 19. Profilbild för Rebecka
  Rebecka

  Tricket är att blanda material men inte färger. Håll samma färgskala, som bilden t.ex., och blanda istället skinit, metaller osv. Då blir det en mer enhetlig look.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *