Jag har fått ett nytt jobb

Någon minns kanske när jag var på studiebesök i barnskotillverkaren Kavats skofabrik i Kumla för exakt ett år sedan i dag faktiskt. Sedan dess har vi hållit kontakten jag och Kavat, och i våras någon gång började vi fundera på om vi kunde inleda någon slags samarbete. Och efter lite olika förslag fram och tillbaka är nu min inledande roll i den hör konstellationen utmejslad. Kreativ rådgivare är titeln och det innebär till att börja med att jag ska få vara med och utveckla företaget på olika plan, inte minst på damsidan. Kavat har ju nyligen börjat göra skor för oss mamas, eller ja, tjejer – för det är liksom inga ”morsa-skor” utan skitsnygga skor för alla kvinnor helt enkelt. Ekologiska är de också, och svensktillverkade – till och med lädret är svenskt och kommer från Tärnsjö garveri i Uppland. Jag är otroligt glad för det här uppdraget, som jag hoppas kunna lära mig massor av. Och ni kan ju bara föreställa er hur mycket jag som skoälskare ser fram emot att få jobba så nära… skor.  Och jag är enormt stolt över att jag fått chansen att få arbeta med ett så fantastiskt företag som Kavat.

[youtubeplay id=”DUfoepsMNyU” size=”medium”]


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för andrea
  andrea

  Stort grattis!! 🙂 Det låter som ett jobb som kan passa dig jättebra! Dessutom låter det skitroligt! Jag önskar att jag får jobba med något liknande i framtiden, men nu är det tre års studier som väntar för min del, blir nog roligt och givande det också, även om jag såklart kommer ha råångest ibörjan när lillen ska skolas in samtidigt. Nåja, jag ville mest bara gratulera till det nya jobbet! Så grattis än en gång! 🙂

  Har förresten spanat in Kavats sko Amanda till hösten och vintern och jag är jädrigt sugen på att slå till, har hittills bara spanat på nätet så ska iväg o pilla lite på dom i helgen om jag hittar dom nånstans. Hoppas dom är lika fina och bra som dom verkar, isf ska jag slå till! 🙂

 2. Profilbild för Ida F
  Ida F

  Grattis Cecilia! Vad kul och spännande! Utvecklingen på dam sidan blir intressant att följa – gillar det jag ser nu, men går ju att utveckla oändligt! Och barnskorna är underbara!

 3. Profilbild för Elin C
  Elin C

  Men gud så roligt Cecilia! Duktiga du, grattis tusen gånger om!
  Jag förälskade mig i kavat förra året när jag härmade dig å köpte de bruna som fanns i damserien, i år hade de till min stora glädje många fler, så än så länge har jag köpt de röda men vet att jag kommer slå till på minst ett par till.. Hurra, nu känns det ännu roligare att ha kavatskor på något sätt. Kram

 4. Profilbild för R-M
  R-M

  Stort Grattis Cecilia, så skoj och låter verkligen som ett passande jobb för dig, lycka till.
  Fint foto på dig och tjejerna.
  Tack för din härliga och underhållande blogg.

 5. Profilbild för Sofia
  Sofia

  Men åh vad roligt! Grattis!!

 6. Profilbild för Lisa
  Lisa

  Grattis! Väldigt fin bild på dig och dina brudar 🙂

 7. Profilbild för jessie

  grattis! heja dig!

  ps. älskar din nya header.

 8. Profilbild för Josephine
  Josephine

  Wow grattis !! Åh satan va skoj.!

 9. Profilbild för AA
  AA

  vad roligt, grattis!

 10. Profilbild för joanna

  vilken grej!
  hjärtliga gratulationer, det ska bli mkt kul att följa arbetet.

 11. Profilbild för K
  K

  Vad kul! Grattis!

 12. Profilbild för Elisabeth
  Elisabeth

  Vad roligt att få jobba med att utveckal skor! För en skoälskare måste ju det vara drömmen!

  Jag blir så glad när jag ser att Kavat gör skinnskor som inte är kromgarvade.
  Tyvärr verkar det ännu inte finnas någon herrkollektion. Min man är nämligen allergisk mot krom. Vi har letat med ljus och lykta efter skinnskor som inte är kromgarvade men då verkar det bara finnas typ näbbstövlar. Han måste tyvärr köpa skor i konstläder eftersom han får eksem så fort han använder traditionella läderprodukter. Skor, handskar, skärp – så fort det kromgarvade skinnet kommer mot bar hud så får han kliande utslag och blåsor.
  I jobbet använder han skinnhandskar garvade med ekbark och det funkar bra.
  Jag hoppas att Kavat kommer med en herrkollektion snart!

 13. Profilbild för Matilda

  Åh vad roligt för dej! GRATTIS!

 14. Profilbild för Änglamamma

  Stort grattis. Hade ett Me&I party idag och älskar dina kläder. Har beställt massor till både min tjej och mig. Satte på henne några saker och tog kort, om du vill se hur de ser ut på någon annan, så har jag lagt dem på min blogg. Ha det bra..

 15. Profilbild för Anna

  Åh va kul! Grattis!

  Fyller år om lite mindre än en månad och önskar mig på Kavats Amanda i födelsedagspresent. Har egentligen varit sugen på dom sedan du visade dina här, men nu har jag bestämt mig: i år ska jag ha dom! 🙂

 16. Profilbild för Marika

  Spännande!!

  Grattis

 17. Profilbild för Sara
  Sara

  Wohoooo! Grattis, åååh va kul att höra!

 18. Profilbild för Paula

  Vad roligt! Grattis 🙂 Jag ser fram emot att se vad som kommer fram!

 19. Profilbild för Aniika

  Ah vad spannande det later. Grattis!

 20. Profilbild för m47
  m47

  Skoj! Grattis! Tror verkligen att det blir superbra! Var det det jobberbjudandet du låg och grubblade på..?

 21. Profilbild för Cecilia Blankens
  Cecilia Blankens

  m47: Nej, det var ett annat, men det här är inget heltidsuppdrag, så det passar bra – då hinner jag med alla andra roliga jobb + familjen också!

 22. Profilbild för Anna
  Anna

  Vad kul, grattis! Köpte ett par Amanda förra veckan och ser fram emot att promenera runt i dem i höst. 🙂

 23. Profilbild för Svensson

  Det här ser jag fram emot!!

 24. Profilbild för Tove
  Tove

  Va kul! Jag flyttade till Örebro från Stockholm för ett år sedan och min nu 3månaders dotter har nu flera par superfina skor från Kavat som står o väntar på små fötter 🙂 älskar deras outlet i Kumla deras personal är fantastisk!

 25. Profilbild för Susanne
  Susanne

  så roligt! Grattis!

 26. Profilbild för Annika
  Annika

  Skriv din kommentar här!
  Grattis till det nya jobbet! Verkar vara ett härligt jobb:)

 27. Profilbild för Linda
  Linda

  Ååååååååååh va roligt!!!!!!!!! Vilket drömjobb! Stort grattis till dig.

 28. Profilbild för Anna-Carin
  Anna-Carin

  Fan, vad gütt, nu kan du ta fram skorna som jag saknat i handeln. gratis till uppdraget. Jag var på väg att köpa ett par sandaler från Heppo av märket Kavat när det var rea för några veckor sedan jag trodde redan då att du varit inblandad i designen.

  Jag längtar efter naturfärgat skinn ljustbrunt inte för höga klackar tänk dig ett par naturfärgade par jordphurs! Har någon gjorrt det? Inte jätteljust läder utan mer guldigt (förstår du hur jag menar) Långa stövlar till knät rund tå lagom klack ungefär som american preppylook som i Lovestory eller liknande. Fin kabelstickad tjocktröja samt sadelbag som är rejäl….väskor nästa steg är väskor……..

  Kram A-C

 29. Profilbild för Annette
  Annette

  Grattis vad kul!
  Vilken häftig film förresten, väldigt imponerande företag och nu känns inte prislappen så hög längre 🙂

 30. Profilbild för Malin
  Malin

  Vi har precis flyttat till Kumla och nu har du övertygat mig om att äntligen åka dit och köpa skor! Härligt med ett genuint företag!

 31. Profilbild för mrsC
  mrsC

  stort G*R*A*T*T*I*S till nya jobbet!
  //mrsC

 32. Profilbild för Sara
  Sara

  Så roligt!
  Jag gillade deras damstövlar i kollektionen i vintras, men de var för smala över vaderna på mig. Kanske kommer en lite bredare variant att tas fram? =)
  Lycka till i alla fall!

 33. Profilbild för Lena
  Lena

  GRATTIS!!
  Kan nästa steg kanske bli att göra snygga ortopedriktiga skor? Du behövs inom det området Cecilia!!
  Har en dotter på snart 15år som behöver köpa denna typ av skor då hon är rörelsehindrad. Det kan verkligen inte finnas en enda människa som skulle vilja ha skor från ortopedtekniska om de inte var tvungna till det. Säger bara JÖSSES vilka färger…
  När hon var yngre kunde vi ha KAVAT för de hade så stabila skor så de funkade men tyvärr inte i dagsläget. Håller tummar och tår att det kommer några snygga som även Amanda kan ha.

 34. Profilbild för Anna

  Hurra! Kumla är ju bäst. 🙂

 35. Profilbild för Åke Lindström

  Grattis Cecilia,

  Håller tummarna för att du ska trivas.
  Behöver du lära dig mera om läder, lädertillverkning och annat så är det bara att höra av sig.
  Du är välkommen att besöka oss några dagar.

  Åke

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *