CeciliasBday_078Här fick vi – mitt i brinnande fest förra lördagen – för oss att vi skulle ta en pressbild på oss. Mig och Johanna. Till vår podd Blankens Swanberg. Så vi stramade upp oss och försökte se nyktra ut, men tycker kanske inte att vi lyckades. För bara en liten stund sedan vinkade jag av henne – den här underbara människan som heter Johanna och som jag tycker så mycket om. Och våra barn som blivit så otroligt fina vänner grät när de tutade iväg mot flygplatsen och för egen del fick jag tänka på torsk för att inte sätta igång och börja tjura jag med. Vad nu det hade spelat för roll. En tår hit eller dit är väl bara hälsosamt?

Hur som helst. Ett nytt poddavsnitt finns ute NU och ni hittar Blankens Swanberg HÄR – den här gången pratar vi om att bli motvilligt religiös, om den nya Jennifer Lopez-feminismen samt SJÄLVKLART om Gwyneth Paltrows och Chris Martins skilsmässa. Bland annat!

Vill dessutom passa på att rekomendera denna fantastiska människa som hjälper oss att klippa och snygga till podden. Alexandra Bylund är kvinnan ni ska anlita om du eller ditt företag behöver poddproduktionshjälp. Hitta henne på Podnet

0 svar

  1. Jag förstår inte hur jag gör för att se era podcasts så har inte sett några. Ska man ladda ned eller? Trycker på er länk och klickar på aktuellt avsnitt, sedan händer nada. För oss som har detta problem: vore kul om du kunde skriva ned vad ni säger om GP och CM:s skilsmässa.

  2. Cecilia & Johanna, ni gör en fantastiskt bra podd!! Hoppas att flytet fortsätter trots framtida distans-poddande.

  3. Längtar varje vecka efter att få hänga med er på måndagarna när jag går hem. Grymt härlig podd!

  4. Kan ni inte försöka lägga upp den på fler ställen? T ex. på libsyn, podcasts.nu eller så att man kan lyssna direkt på din sida/blogg!

  5. Jaaaaaaaaa – äntligen – skilsmässan. Alltså, man ska inte gotta sig i sådant men eftersom ni i ett tidigare avsnitt pratade så mkt om Gwyneth så måste ni ju ta upp detta nu. Nästan lite jinxat el ngt att ni pratade om henne strax innan bomben släpptes. Åh, well
    Mamma mu – gå till iTunes och säk efter Blankens & Swanberg. Du kan lyssna uppkopplade el ladda ner. Bara lyssna dock, inget att se på. Lycka till!

  6. Japp, håller absolut med. Bästa podden hittills. Mer flow i ert samtal och det sammanfattar liksom hela programmet på ett fint sätt. Härligt!

  7. Skrattar så mycket när jag ser den där bilden. Vem trodde vi att vi skulle kunna lura? Ser ut som två barn som blir plåtade under ett bord på en vuxenfest, påkomna med trutarna fulla med snott godis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *