Jag? Ledsen? Nej då, det bara ser ut så.

Bild från finest.se

Igår, när vi stod och köade bakom scenen alla vi som skulle gå upp och gå modevisningen på mama-galan, hojtfrågade rara Hannah Graaf genom stimmet: ”Hur är det med dig? Är du ledsen?”  ”Eh, nej” svarade jag förvånat eftersom jag inte alls kände mig det minsta deppig. Tvärt om. När jag nu kollar bilderna från igår, förstår jag att frågan var befogad. Note to self: Endast om du blir tvingad med pistol kan du i framtiden gå med på att ha lösfransar, vit kajal och strass under ögonen. Du ser ut som en ledsen hund. Och Bonnie då. Hur pigg ser hon ut? Inte alls. Och det var hon inte heller. Hon var snorig och rinnig i ögonen, men ville absolut ut på scenen ändå, så i sista sekund bestämde vi att hon fick det. Rio fick stanna bakom med pappa för hon var livrädd för mammas konstiga ögon och gallskrek så fort hon såg mig. Hm, det var kanske nåt hon ville säga? Ta av dig fransjävlarna för helvete!, eller nåt.

Men. Nog talat om de trötta ögonen, nu byter vi till något härligare: Klänningen! Har ni sett en tjusigare stass? Själv vete fanken om jag har det. Den kan vara det vackraste jag lagt ögonen på, och utan tvekan den snyggaste klänning jag burit. Jag hade typ ångest hela tiden som jag hade den på mig eftersom det för varje minut som gick betydde att vi kom närmre och närmre stunden när jag måste ta av och lämna tillbaka den. Oerhört skickliga Ida Sjöstedt ligger bakom designen.

I övrigt är jag fruktansvärt impad av mamas moderedaktion som på alla sätt och vis hade satt ihop en helt otroligt snygg modevisning på temat svart och vitt. Och Anine Bing då, i Lars Wallin-klänning. Har ni varit med om något snyggare donna? (och hon såg förresten inte alls ut som en ledsen hund i sminkningen (vi hade samma tema allihop), det var nog bara min ögonmodell som inte riktigt matchade den här looken. Oh well. )


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Mallan

  Tycker du var hur snygg som helst! 🙂

 2. Profilbild för Tess
  Tess

  Vilken pingla! Jag kände inte igen dig först på bilden! Klänningen sitter som gjutet på dig!

 3. Profilbild för therese
  therese

  Alltså, Hannah Graaf verkar vara en så himla fin tjej! Och du med för den delen, tycker att du ser helt smashing ut i klänningen!

 4. Profilbild för Anine Bing

  Ledsen hund? Cecilia, du är typ det snyggaste jag någonsin har sett..

 5. Profilbild för erica
  erica

  Nja, jag är lite skeptisk till en klänning som är sååå genomskinlig. I vilket sammanhang skulle man känna sig rätt/bekväm i den? Den är fin i terorin liksom… (Och det har absolut inget med kroppsform/ om man är mamma / ålder att göra! Tycker bara inte det är så snyggt att gå på fest i underkläderna. För någon).

  Men när det är sagt så bar du upp den otroligt bra! Herregud kvinna, vilka magmuskler du har!!! Och jag ser ingen ledsen hund, bara en väldigt fin tjej 🙂

 6. Profilbild för Eva
  Eva

  Herregud!! Vad ska du träna för??? Såå snygg!

 7. Profilbild för Camilla
  Camilla

  Wow, och du har verkligen en smashing kropp som fixar att bära upp klänningen. Supersnygg!

 8. Profilbild för Hanna
  Hanna

  Jag suktade typ ihjäl mig efter den där klänningen efter Ida Sjöstedts visning på modeveckan (var inte där men såg bilderna). Lyllos dig som fick ha den på dig för en stund åtminstone! Och du har verkligen helt rätt kropp att bära upp den…

 9. Profilbild för Jenny
  Jenny

  Jisses! Ser inte ens ut som du!? Synd att man inte ser ögonmaken så himla bra men klänningen var jättefin!

 10. Profilbild för Emelie

  Men Cecilia sluta be om ursäkt för allt hela tiden… Väldigt tröttsamt! Du ser ju skitsnygg ut och det tror jag du vet också?!

 11. Profilbild för Marie

  Det är ingen som tittar på dina ögon eftersom magen stjäler all uppmärksamhet 🙂 Satan i gatan – hur har du burit dig åt?

 12. Profilbild för sarah
  sarah

  cecilia! Du va ju dösnygg! 😀 Kan förstå ångesten över att lämna tillbaka klänningen. Täkte höra om du vet vem som tog hand om stylingen? såg en bild på skorna som användes och vill gärna ha mer info om dom 🙂
  Kram, sarah

 13. Profilbild för Ida F
  Ida F

  Herregud vad snygg du är! Jisses! Och klänningen är underbar!

 14. Profilbild för m47
  m47

  OMFG vad snygg du är! Undrar som de andra hur du bär dig åt? Vore jag dig skulle jag skippa dyra PT-timmar, fortsätta med vad-det-nu-är-du-gör och istället lägga pengarna på massage, ansiktsbehandlingar och sånna må bra grejor. Du behöver ju inte träna!

 15. Profilbild för catalina
  catalina

  HOT MAMA!!! Vilket sexpack du ser ut att ha!

 16. Profilbild för evelina
  evelina

  Wow vilken vältränad mage

 17. Profilbild för Cecilia Blankens
  Cecilia Blankens

  Tack hörni för schysta komplimanger, men jag tror faktiskt att det mest är klänningen som är snäll mot mig. Skuggar på rätt ställen så att säga. Jag sa ju att det var en fantastisk stass 🙂

 18. Profilbild för Erika
  Erika

  Den där modevisningen verkar vara en sevemsomförloratflestgraviditetskilon-visning…

 19. Profilbild för Lina
  Lina

  Det var ju väldigt ”trevligt” av Hannah Graaf att hojtfråga om du var ledsen….. Du ser alla gånger bättre ut än henne iallafall.

 20. Profilbild för Cecilia Blankens
  Cecilia Blankens

  Lina: Det var en fråga ställd med värme och i all välmening från Hannah sida. Inget annat.

 21. Profilbild för Emma Erlandsson
  Emma Erlandsson

  Jag måste säga att du borde tacka din lyckliga stjärna. För att vara så ”otränad” som du säger så ser du´helt fantastisk ut. Klänningen hade inte riktigt haft samma utseende på mig. Du ser ut att vara i superform.
  Många kramar

 22. Profilbild för annawest
  annawest

  du kan vara det sexigaste jag sett sen jag konfirmerade mej!!

 23. Profilbild för Nyårsnatten, snart är den här | Cecilia Blankens

  […] mama-galan och den där Ida Sjöstedt-klänningen jag hade då, har jag blivit lite fixerad vid henne. Ida Sjöstedt. Det där är […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *