De där rosa små kristyrkluddarna här och där. Låtsas att ni inte ser dem är ni snälla. Det gick lite... snett med pyntandet.

Tårt-succé! Tack för alla receptförslag, och tack så mycket Kristin. Kanske inte den vackraste skapelse man sett, men jösses så god.

Nu sover hon. Lilla 3-åringen. Helt slut efter en dags firande. Vad kul det var. Tidigare födelsedagar har hon ju varit så liten, men den här gången i stället alldeles enormt medveten om det stora i att fylla år. Vad lycklig man blir av att se sitt barn så där uppspelt-glad att det liksom slår över. Med tårta, presenter, farmor, mormor, kompisar och sång. Finaste lilla Bonnie. För mig är du ren magi och jag tackar vem-fan-jag-nu-ska-tacka varje dag för att du finns.

0 svar

  1. Låter som en underbar dag vilken lycka att se sitt barn så otroligt lycklig och glad. Grattis i efterskott Bonnie. Tårtan ser jättegod ut.

  2. Å vad god den ser ut 🙂 Kan du inte lägga ut receptet? Har själv barnkalas här om ett par veckor och dottern har beställt marängtårta, men jag har inget bra recept! Snälla, snälla, lägg ut receptet så jag kan göra en god tårta till dottern! 🙂

  3. du, sluta be om ursäkt för så mycket! tårtkristyr som är lite sne, bilder på vilka du blundar osv. det blir tröttsamt, och snart kommer vi läsare hålla med. ”ja, den tårtan var ju inte perfekt, ja hon ser faktiskt inte klok ut på den bilden”. framhäv det som är bra istället. du är vacker och bra, dags att du inser det.

  4. Wilma: Kolla länken till Kristins blogg, där finns receptet.
    Hanna: Det är min humor, jag gillar att garva åt mig själv. Det handlar inte om att jag inte tycker att jag duger, det är bara sånt jag tycker är hysteriskt kul: mina egna brister och tabbar osv. take it or leave it.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *