20130827-165523.jpg
Men en dunderförkylning är ingenting som 10 timmar sömn, Echinagard+Alvedon-cocktail, ett par spejsade brallor och en dag proppfull av megakul och spännande möten kam råda bot på. Det har seglat omkring en hel väldig massa förslag och idéer kring hur hösten ska se ut rent jobbmässigt – och nu börjat allt liksom landa ock klarna och efter en sommarkoma som började någon gång i maj är jag nu helt vansinnigt sugen på att jobba igen. Skriva! Det är det jag vill och tänker göra, och så kommer det utvecklas och bli lite nytt på bloggerifronten också.
Känner mig plötsligt så inspirerad och sugen att jag knappt kan sitta still, känner mig som en kortdistanslöpare redo att lämna startblocken.

0 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *