[youtubeplay id=”ULw1RHHPv5g” size=”medium”]

I morse klockan åtta snörde jag på mig joggingskorna och stoppade lurarna med världens bästa joggingmusik i öronen. Shit vilken bra lista vi satt ihop, stort tack för det hörni! Tanken var att jag bara skulle jogga lite lätt ett par kilometer, men jag blev vrålpeppad av låtarna och vips hade jag sprungit sju kilometer i räserfart. Vroooooooooooom runt Magelungen. Har lagt till en ny låt på listan också. River deep mountain high med Ike & Tina. Så sjukt bra. Och Tina – vilken kvinna! Det får bli en Tina Turner-dag idag. Jag har nästan glömt av hur fantastiskt svängigt (för att använda ett gammalt uttryck) allt hon gjort är.

0 svar

  1. Problemet jag har är att jag har en steg- och andningsrytm som funkar för mig, om musiken är en annan rytm så blir allting bara fel. Var i alla fall stolt över Dig själv!!

  2. Ja vet, Tina är grym ! Nu som då.
    Har du sett filmen som handlar om tina? what’s love got to do with it??
    Så bra!!!!! Man ryser, gråter och skrattar!

  3. ja, den är grym! sprang som en idiot i lördags o fick ihop 17 km, bra inför göteborgsvarvet. sedan såg jag dig på hemköp och tänkte tacka för den peppiga musiken men ville inte störa:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *