Jag har liksom märkt, efter mina tre dagar i morgonradion, att det inte direkt är läge att drabbas av klädkoma framför garderoben när man står där och väljer klockan fem på morgonfjärten. Så det blir ofta jeans och T-shirt. Något enkelt. Men det behöver ju inte betyda tråkigt. Faktiskt.

Höga klackar och en sjal (just den här fina från Part Two kom i ett lyxigt presspaket härom dagen). Skorna är signerade Acne.

Radiosvettningarna har varit något mildare idag. Men nu på eftermiddagen känner jag att det säkert kan brassa på igen. Armhålorna bunkrar liksom för en rejäl eftersläntrare. I can feel it. Över lag är den här veckan så sjukt späckad och stressad att jag knappt lyckas på ihop allt. Nu ska jag springa iväg på lunchmöte, men jag återkommer. Så klart. Under tiden undrar jag: Hur brukar ni piffa upp jeans och T-shirt?

/Cecilia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *