Jetlaggade barn

Framme. Resan har gått bra, kottarna var snälla och lugna. även om den ena (minsta) vägrade sova och den andra (största) vägrade äta. Här är klockan fem på morgonen, det är kolmörkt ute, och hela familjen Blankens är vakna och pigga på ett hotellrum (vi får lägenheten vi hyrt först idag). Well. Vakna i alla fall. Pigg-delen är det nog mest barnen som står för.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Hanne Elise
  Hanne Elise

  Håper dere får et fantastisk deilig opphold i Miami! Gleder meg til å høre om familien Blankens eventyr i ”junaiten”!

 2. Profilbild för Anna

  Skont att komma fram intakta. Ska flyga langt ensam med 2 smattingar snart, sa jag ar redan lite nervos. Ha jattekul i Miami!

 3. Profilbild för Anna
  Anna

  Forresten, hur far ni tar pa lagenheter att hyra pa kort tid?

 4. Profilbild för Kim

  Nu är man avundsjuk!!! Jag har alltid velat åka till miami! Men min man har redan vart där ett par gånger så han åker gärna nån annanstan… :/ men jag laddar fortfarande för en försenad bröllopsresa, efter att vi gifte oss i sommras. kanske kanske blir det Miami då! 😉 hur går det att flyga med så små barn? Våran kille blir 2 i vår och vi tänkte ta med oss honom! Men Bonnie var inte heller många månader på sin första semester va? Jag gissar att det gick bra eftersom ni vågar er iväg igen;) haha! Ha det underbart!

 5. Profilbild för Emma
  Emma

  Va kul det ska bli att följa er på resan! Har barn i samma ålder så jag uppskattar tips… Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *