Johanna avslöjar årtusendenas mest lyckade PR-kupp

20140316-210425.jpg
… och bli inte förvånade om ni blir förvånade när ni får höra vad det är -i den nya Blankens! Swanberg!-podden som ligger ute NU. HÄR kan ni lyssna på den! Dessutom vänder vi ut och in på fenomenet Gwyneth Paltrow och utreder varför hon världens mest hatade kändis, vi inspireras också av Chelsea Handler och bestämmer oss för att bli en så mycket mer full, eller ja, på svenska kanske ordet komplett är mer korrekt – människa.

Så här såg det förresten ut när vi spelade in härom dagen hemma hos Johanna här i Los Feliz.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för caroline
  caroline

  ha ha skönt, hon ser ut att äta nån konstig dietmat o du tar dig en öl 🙂

  1. Profilbild för Heléne

   Precis vad jag tänkte på också. Ägg o kikärtor såg sådär kul ut, en corona däremot…! 🙂

  2. Profilbild för Cecilia Blankens

   Ha ha, nej vi åt båda två den ”konstiga dietmaten” för det var det enda Johanna hade hemma. Kikärtor, ägg och grillad ostmacka. Och öl.

 2. Profilbild för anna.k
  anna.k

  Hello! Be om att få låna johannas karls inspelningsutrustning så att ljudet blir lite bättre!

 3. Profilbild för Marie

  Podden får tummen upp!
  Jag satt på bussen och lyssnade när ni pratade om mentala platser. Själv satt jag på ett säte som var vänt bakåt, jag hade med andra ord en ganska stor skara människor med ansiktet vänt mot mig. Jag önskar att jag var på min mentala plats (som också är ett hus med en veranda men mitt finns i amerikanska södern, oklart varför, och verandan är en typisk amerikansk porch). I alla fall. Ni pratar om mentala platser och jag nickar igenkännande. Sen börjar du prata om din killes mentala plats och då började jag skratta. Och jag kunde inte sluta. Jag skrattade ända tills jag kom till förskolan där jag skulle hämta mina barn. DÅ lyckades jag sansa mig. Sen kom jag på det när jag skulle sova och då berättade jag det för mina man samtidigt som jag skrattade så att tårarna sprutade. Det finns så mycket kul aspekter i den där anekdoten som gjorde att jag skrattade mer än jag gjort på länge. Så keep up the good work!

 4. Profilbild för Sandra F
  Sandra F

  Gillar er pod! Har läst din blogg i många år (har ett barn fött 2010, strax efter Rio…) och podden känns som förlängning.

  Lyssnar även på Värvet, och i senaste avsnittet med Fredrik Lindström säger Triumf: ”Lyssnade på en pod häromdagen med två tjejer som bor i L.A, dom pratade om ’woe’ (way of eating).”
  Kändes lite objussigt, när han namnger andra poddar vid sina riktiga namn.

  Ni är två inspirerande, hur som helst!

  1. Profilbild för Cecilia Blankens

   Fjöff! Det var det FRÄCKASTE. Tack för info! Och för pepp! Kram!

 5. Profilbild för Ramona
  Ramona

  Så fantastiskt att ni kör en pod! Fyller verkligen ett tomrum tycker jag. Frågan är om det går att göra något åt ljudet? Känns som att ni är (olika) långt från micken plus att det ekar. Jag fortsätter lyssna iaf! Tack, ni är grymma!

  1. Profilbild för Johanna

   Ljudet kommer bli bättre, lovar! Vi har köpt nya mickar men det gick inte att använda båda förra veckan. Nästa avsnitt hoppas vi ska vara på toppnivå (ljudmässigt).

 6. Profilbild för Malin
  Malin

  Jättebra podd! Igen! Ni har nu seglat upp på förstaplats som min favvopodd. Wohoo!! Längtar till måndagskvällarna då jag kan lyssna i lugn och ro på babbel som INTE är svammel utan som ger något. Ni upplyser och ger en något att fundera på samtidigt som det är underhållande och skoj. Tummen upp! Maken gillar oxå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *