Jubel och bjällerklang!

Bild 2014-09-24 kl. 09.11 #2Trumpeter och fanfarer! Om jag vinner 10 miljoner på lotto – skit i att gratta mig. Födelsedagar? Spelar ingen roll. Ni behöver inte ens säga grattis när bebisen kommer (om ni inte hemskt gärna vill förstås) – men detta, att jag fått sova ÅTTA TIMMAR I STRÄCK (nästan) i natt (bakgrundsinfo: jag tampas med gräslig insomnia, de senaste månaderna, sedan jag blev gravid typ har den varit fruktansvärd. Jag somnar som en stock men vaknar i vargtimme, på tok för tidigt, med en hjärna som går på högvarv och kan inte somna om), att jag vaknar och känner mig nästan som mig själv, att jag är och pigg och glad! Det mina vänner, det är något åtminstone jag tänker gratulera mig själv till å det rejälaste!

Bildförtydligande: Det är alltså inte ett app-app-app finger det där, utan ett halvt V-tecken, okej?


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Katarina
  Katarina

  Grattis!!!

 2. Profilbild för Matilda
  Matilda

  Verkligen GRATTIS!!!! Jag är 31 år och kan nog räkna på en hand de nätter som jag varit och nosat på 8-timmarssträcket i mitt liv. Minns senast som det hände (under studietiden för ca 6 år sedan) fattade NOLL när jag vaknade! Va? Vad är klockan? Vart tog den långa natten vägen?! Förvåningen över att vakna utvilad och att natten inte behövde genomlidas utan bara kännas som att man fick en slurp av universums bästa energidryck!

 3. Profilbild för Paula

  Förstår verkligen känslan, grattis!!!!

 4. Profilbild för Maria
  Maria

  Tjoho! Grattis!!! Va skönt för dig’

 5. Profilbild för Dina
  Dina

  Vad skönt, Cecilia! Jag nattammade i ett år (sisådär varannan timme) och förstår varför sömnbrist är en tortyrmetod. Blev nedstämd och kände inte igen mig själv, men jag hade ingen aning om att allt som krävdes var några veckors oavbruten sömn och inte lobotomi. Så grattis!

  En fråga. Jag och sambon ska gifta oss, snart sex år och en ettåring senare. I om med att vi inte är ett ”färskt” par och har barn känner jag inte att bröllopet måste vara värsta sagodrömmen där jag är askungen och han min prins, utan jag vill snarare ta ut svängarna och göra nåt som är lite udda, coolt och avslappnat. Jag behöver din hjälp med klädval!! Jag tänker kort, långärmad och svincool klänning eller kanske vit kostym a la Bianca Jagger. Gärna nåt som man helt eller delvis kan ha vid andra tillfällen också. Min kroppsform är utpräglad timglas.

  Axelbandslöst, göllit, sidenband i midjan och sjöjungfruklänning går heeeelt bort. Snälla rara höfta iväg nåt för mig!

 6. Profilbild för Benthe
  Benthe

  Jag är har samma problem, knoppen är vaken men inte kroppen. Min lösning är enkel – lyssna på ljudböcker. Det blir som ett mantra och iom att man lyssnar så stänger man ute tankar, to-do listor och känslofunderingar.
  Dessutomvill jag passa på att tipsa om http://www.metropol.se som inom kort har auktion med Lisa Larsson grejer (du samlade ju eller hur).

 7. Profilbild för Sophie
  Sophie

  Halleeeeeeluja!

 8. Profilbild för emma
  emma

  GRATTIS!:)

 9. Profilbild för Catarina i Piteå

  Gratulerar! Jag förstår känslan. Hoppas att det är början på en ny trend.

 10. Profilbild för kerstin

  Stort grattis! Hoppas det händer mig också snart 🙂

 11. Profilbild för Anna
  Anna

  Stort grattis!
  Förstår precis din glädje, snacka om att glaset är halvfullt efter en hel natts sömn. Instämmer med tidigare tips om ljudböcker. Jag brukar köra P3 dokumentär eller sommar i P1, huvudsaken är att det du lyssnar på intresserar, poängen är ju att tankeverksamheten förhoppningsvis avstannar på kuppen. Hade den senaste tiden testat mindfullness-övning på sådär 15 min i en app jag laddat ner. Smidigt och får tankarna att sluta fladdra rätt effektivt. Hoppas din sömn håller i sig!

 12. Profilbild för Emma Å
  Emma Å

  GRATTIS!!!!

 13. Profilbild för Stina
  Stina

  Guuuuu så snygga glasögon!!! Var köpt?

 14. Profilbild för Malin
  Malin

  Underbart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *