Julgranskulor

Svarta brallor från Diane von Furstenberg, skor, Acne och second hand-shoppad tröja från Anne Klein..

Thomas DiLeva var gäst i radiostudion i dag, denna Alla hjärtans dag. Silverjacka och guldtröja – hade vi haft en julgran hade vi kunnat krypa upp på varsin gren och jobba julpynt. Av höstens trender, (så här inför kommande modesäsong lanseras det ju alltid en massa teorier vad vi kommer gå klädda i nästa årstid, sedan faller typ 90 procent ifrån och faller i glömska) tror jag att det här med metallic –  silver och guld – kommer slå hårt (och med det inte sagt att DiLeva gjorde något slags medvetet trendstatement i sin silverjacka. Mest en Inte jag heller för den delen). Inte som när den bars så där i slutet av 90-talet när varenda brud i partyform hade en silvertopp att matcha med cowboybootsen och eyelinern, utan mer sobert. En tunn silverkofta till svarta brallor. Eller kanske en diskret guldmatt kavaj. Vore inte det snyggt? Well, jag bara trendspaningsgissar här.

Ska strax springa ner från radiokanalen på plan fyra här i DN-skrapan till Expressens fotostudio på bottenplanet. Sen hem. Sova. Att gå upp klockan fem är egentligen mer än jag pallar med just nu.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för mellan
  mellan

  Tack för denna morgon. Jag låg i fosterställning i sängen med hörlurarna i, med ett hopp att få tankarna på annat hall än den förbannade mensvärken. Tack, du lyckades och jag tog mig igenom tiden innan värktabletterna börjar fungerar. Nu är jag på väg till skolan, lite försenad men jag kommer iaf. Ha en härlig dag! Kram Moa

 2. Profilbild för Ro
  Ro

  älskar outfiten! Vill en san tröja och skorna!! Najsss

 3. Profilbild för Magdalena
  Magdalena

  men snygga människa! hur har du blivit av med mammamagen så snabbt? tell me! jag kämpar som sjutton med min och min yngsta är äldre än din!!

 4. Profilbild för Josefine
  Josefine

  Hej fina du! Jag har nu beställt ett par helt underbara combat från swedish hasbeens! Stort tack för tipset!!!

 5. Profilbild för Sofia
  Sofia

  Cowboyboots slutet på 90-talet? Känner inte igen men det kanske var hett i Mariestad 🙂. Lustigt vad olika referenser man har. Själv har jag svårt för guld och silver på kläderna, men man vänjer sig säkert snart och tycker plötsligt att det är hur snyggt som helst. Tack för en underbar blogg (föredrar dock modeinläggen framför söta-barn-inläggen) /tvåbarnsmamman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *