[tv4play id=”2248479″ size=”medium”]

Tanken är förstås att det här ska fungera som julklappsinspiration, men vill ni ha koll på var grejerna kommer från som jag visar i inslaget så ser ni det nedan!

 

Solcellsladdaren, miljövänlig pryl till tekniknörden, ladda mobil och Ipad i sommarstugan och båten med hjälp av energi från solen. Ni hittar den här.

Giftfria leksaker till barnen finns det allt fler sajter som nischar sig mot, så himla kul Helt otroligt fina dockor, gossedjur och andra leksaker hittar ni bland annat här.

Väskorna, de som är bruna kommer från Little Liffner. Den mindre svarta från Syster P (därifrån kommer också de urfina smyckena jag har på mig, både ring, armband och halsband.)

Årets julklapp! ”Pannbandshörlurarna” kommer från Molami, de andra kommer från Urban ears.

Välgörenhetsjulklappar, att man alltså kan köpa träd, cyklar eller skolböcker till dem som behöver det i någon annans namn, är väl en genialisk grej att göra till jul. Läs mer om hur det här hos Barnfonden.

Doftljusen i färger kommer från Indiska och det svarta som doftar brasa är Byredos helt otroliga ”Apocalyptic”.

Lädermobilfodralen kommer från Palmgrens (härifrån kommer även necessären och smyckeskrinet) och mobilskalen från The Case factory.

De fina sjalarna kommer från Malina.

Glove kit kan ni läsa mer om här!

Tofflorna kommer från Lexington, och vad gäller DVD-boxarna så måste jag ju bara säga att det är världens bästa grej att ge. Men att köpa nytt är ju helt otroligt onödigt. Skänk din egen favoritbox som du just sett färdigt till någon du vet kommer att älska den. Så blir det både ekonomiskt, resurssnålande och personligt på samma gång!

 

0 svar

  1. Hej! Det är jättebra och på tiden att köpa klimatsmarta presenter. Bra att du tar upp det!
    Skriv din kommentar här!

  2. Tack för all inspiration, nu blir det lättare att handla julklappar! Var hittar man den där fiffiga tråden man syr på vantarna, och vad kostar den?

  3. Jennie, jag såg tråden på Designtorget, kostade ungefär 50 kr om jag minns rätt. Mycket fiffigt! Jag vill ha det där bras-doftljuset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *