Julmust och nattugglan

Jag är 33 år gammal och har just trillat dit på julmust. Innan har julmust varit, tja, något man dricker något glas av på julafton. Men nu! I år! Jag har blivit julmustbesatt. Dricker som en travhäst klunkar vatten. Trodde ett tag att jag var gravid (trots att jag varken planerat eller försökt bli), den typen av supercraving har jag.

En annan sak. Familjen Blankens har berikats med en nattuggla den senaste månaden. När Bonnie redan sovit ett par timmar sitter lillasyster Skrållberg fortfarande uppe och kuckelimuckar. Eller spankulerar omkring och donar. Stör ingen direkt, så det är väl ingen fara. Och på ett sätt mysigt att hon får vara själv med oss föräldrar en stund. Men man undrar ju, hur ska det sluta? Kommer hon bli tonåringen som man får skrika ner i sängen klockan två på natten även på vardagarna? Hon orkar inte riktigt med dagen om hon inte får sova en liten, liten stund. Men den där tuppluren ger bränsle för henne att orka till… ja, tills vi får nog av denna sötaste lilla kvällsråttas sällskap helt enkelt.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

  1. Profilbild för Sofia
    Sofia

    Hahaha, vad du formulerar dig roligt! ”Lillasyster Skrållberg” och ”kuckelimuckar” 🙂 Och ”kvällsråtta”. Underbart.

  2. Profilbild för Malin
    Malin

    Har det likadant med våran lille pöjk. Får sova en liten stund för att orka en hel dag men får alldeles för mycket energi till kvällen:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *