Just chillin’

Ni undrar kanske förresten vad Rio gör medan Bonnie flyger runt och hoppar, hoppas, hoppar överallt och hela tiden. Jo det ska jag berätta för er: Rio chillar. Ingen brådska någonstans. Kikar kanske lite på något råintressant löv, eller petar på en fruktansvärt spännande pinne. Hon verkar ha ett helt annat temperament än sin storasyster. Bonnie har alltid varit rastlös och fartig. Medan inget däremot, kan få Rio ur balans. Hon är faktiskt alltid nöjd. Har alltid varit sådan. Det är märkligt. Hur personligheter kan synas så tydligt redan i så här ung ålder.

Bonnie kröp och klättrade som om hon hade eld i baken när hon var åtta månader. Rio däremot, sitter i stort sett där man sätter henne, idisslar lugnt och belåtet. Smakar kanske en nypa sand om vi är på stranden men upptäcker snabbt att det inte var något vidare och låter sen bli att sätta i sig mer. Bonnie däremot kunde sleva i sig näve efter näve, som om hon bestämt sig för att var det något hon älskade att äta så var det sand, innan någon hann fram för att stoppa henne.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för malin
  malin

  Söta Rio!
  Jag har en kille som blir 8 månader nästa vecka. Han är allt annat än stilla just nu. Det är upp och ner, hit och dit så man blir snurrig bara av att titta. Men samtidigt är han en väldigt gosig och kramsjuk liten kille så mitt i allt farande hit och dit spanar han in ett lämpligt offer att ta sig fram till och kramas och pussas med.

 2. Profilbild för Lovisa
  Lovisa

  Man vill liksom bara äta upp henne!

 3. Profilbild för andrea
  andrea

  Återigen, du har så fina döttrar, Cecilia! Min son är snart 11 månader och påminner nog mest om Bonnie kan jag tänka mig. Han är lugn och sansad till humöret, gnäller sällan eller så, men jäklar vilken fart det är på honom! Han ska vara överallt samtidigt! Hemma är favoritsysslan att plocka upp saker från diverse ställen. Kläderna åker ur byrån på nolltid, när man sedan är där för att plocka upp så är lillen iväg på annat ställe, exempelvis tv-bänken, och rycker ut alla filmer. Ute däremot är han mer sansad, även om det är bra fart på honom då också, men där kan han, som Rio, sitta och studera en pinne väldigt länge, får han däremot syn på en hund eller ett annat barn (alla från 0-12 år) så är det full fart, för då ska det hejas och busas. Det är väldigt roligt att se hur framåt han är, samtidigt som man såklart blir genomsvettig av allt rännande 😉

 4. Profilbild för R
  R

  Mina tjejer var lika olika som dina. En aktiv och petnoga med ALLT. Den andra cool och gav fulständigt f-n i om hon blev påklädd bak&fram och ut&in.

 5. Profilbild för Katarina
  Katarina

  På den här bilden är Rio så otroligt lik dig Cecilia!

 6. Profilbild för Kicki

  Precis så är det med mina flickor också! Min treåring är som du beskriver Bonnie, och mina 8 månaders är en riktigt cool pistol! ;D Knåpar på ett gästbloggsinlägg som jag hoppas du vill ha med!!

  Varma solhälsningar från Göteborg!!

 7. Profilbild för Josefine
  Josefine

  Men det där kan bli helt annorlunda när de blir större. Jag har två (halv)systrar som är 16 och 18 år yngre än mig. När de var små var den äldre, Julia, helt sjövild och for runt och upptäckte världen. Medans den yngre, Lisa, var lite tjock och satt i lugn och ro och tittade på olika saker.
  Idag är de 14 och 16 år. Julia är lugn och ordningsam, spelar fotboll och fokuserar på skolan. Lisa hänger på Gröna Lund, kommer inte hem när hon ska, flörtar med killar och är inte speciellt intresserad av skolan. Så låt inte skenet bedra och tro att de ska vara så där hela livet.

 8. Profilbild för Greta
  Greta

  Jag är ingen flitig kommentator men jag har nyligen börjat läsa din blogg och måste bara berätta att jag gillar dig. Du verkar skön. Och du skriver ju vasst som tusan. Kul är du!

 9. Profilbild för Beteendevetaren Lina
  Beteendevetaren Lina

  Japp, så är det ju! Just temperamentet är till stor del en medfödd läggning på det sättet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *