På gymmet (SÅ jävla hurtigt), sen öppna förskolan och efter det någon gång, ja ikväll alltså, ses vi på Amazing seven i Farsta. Ser verkligen fram emot det. Kram på er så länge!

20110926-080716.jpg

0 svar

 1. Duktigt där! Själv sitter jag fortfarande i myskläder framför Tv, men ska strax ge mig ut i trädgården några timmar.
  Måste bara säga att gud vad fin du var på bröllopet, den där klänningen skulle jag köpa om jag var du.
  Frågade dig häromdagen vad Bonnie hade för skor för jag tänkte att de där Kavatkängorna skulle passa min 6-åriga dotter – men icke, hon skulle minsann aldrig ta på sig dom där så det hela slutade med att jag köpte mig ett par. Kommer bli så sköna till promenaderna i höst.
  Ha en fin vecka / Kram Ulle

 2. Attans! Jag har haft upp senaste veckan med jobb (hotell och kongressen du vet 😉 ) och en sjövild tvååring och båtköp och ja allt. Har med andra ord glömt/inte hunnit att maila ang att jag gärna kommer ikväll. Försent!?? kram

 3. Madde, jag anmälde mig + en vän men tyvärr ringde hon just och meddelade att hon fått förhinder. Så om int annat så finns det en plats över där!

 4. Lotta, TACK, men det löste sig =) Jag slog på min kvinnliga charm och nästlade in mig till minglet 😉 Så vi ses där, hur vi nu ska känna igen varandra 😉 Jag har svarta byxor och ej bestämd topp på mig, haha…

 5. Härligt att det löste sig! Hoppas du hade en trevlig kväll och kom hem med lite fina fynd! För mig blev det ett par acne track så jag är mer än nöjd=)

 6. Synd att jag missade det, lät ju som en jättetrevlig grej! 🙂 Och hade nog kunnat lifta med Magnus dit eftersom jag antar att det var till butiken han var på väg efter att ha varit hemma hos oss och spelat in musik till julskivan som min snubbe proddar. Träffade honom på väg ut när jag kom hem. Oh well, det blir väl flera tillfällen hoppas jag..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *