Kalifornien har allt

IMG_6731 IMG_6737

Jag kan förstå om man inte gillar centrala Los Angeles. Det tar kanske ett tag att hitta rätt där. Och vid första anblicken ser det verkligen inte mycket ur för världen. Men om man vidgar arean lite, till hela Los Angeles-området eller ännu hellre till hela Kalifornien, ja men då måste ju det här bara kvala in som en av världens mest otroliga platser. Kalifornien med alla dessa varierande landskap och miljöer är omöjligt att bli mätt på. Idag sover vi på ett hotell väster om LA, i Palos Verdes, där Per är och jobbar, och vi andra tog en timmas tur med bilen för att hälsa på. Jag ska ta mer bilder imorgon, det var nästan mörkt när vi kom fram idag. Men vägen hit var helt otroligt vacker med höga klippor över havet och en tjock dimma som rullade in mot land. Men nu – ett glas Chardonnay och vågljudsbrus på balkongen.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Ingela
  Ingela

  Oh det ser ut som ni hittat till Terranea Resort!?
  Jag var där med min familj förra veckan och det var helt underbart.
  Tack för en bra blogg Cecilia!

 2. Profilbild för åsa
  åsa

  åååh nu blir jag så där nostalgisk igen….brukade bo väldigt nära PV, närmare bestämt i Redondo Beach. Och eftersom det var mitt första USA ”stopp” och en peak i mina formative years, antar jag att det är därför jag har flest minnen just därifrån….visst är CA bara bäst på så många sätt! Varje gång vi snackar semester hemma så kommer vi fram till att, nej – vi sparar ihop ordentligt istället och åker till CA allihop!

  Tack alltid för en superfin blogg 🙂

 3. Profilbild för Malin
  Malin

  Stoppa pressarna! Jag har breaking news! Jag har hittat bästa naturliga ansiktsvården hittills!! BURTS BEES. Jag använder deep cleansing creme – en heelt fantasisk krämig och dryg kräm som tvättar rent samtidigt som den återfuktar. Men akta ögonen för annars känns det som att man får mint i ögonen. Dagmräm och nattkräm är Radiance serien och OMG vilken hy jag fått! Den återfuktar massor men utan glans. Den sugs upp fort och liksom stramar åt samtidigt som huden känns sammetslen och ger lyster inifrån. Har inte haft såhär fin hy på väldigt länge. Såklart passar det kanske inte alla men jag kände att detta är så bra att jag måste dela med mig. BURTS BEES slltså.

 4. Profilbild för Åsa
  Åsa

  Ser superhärligt ut! Klanerna i Palos Verdes av Joy Nicholson är för övrigt en av mina favoritböcker, kanske passar extra bra att läsa ”on location”!? 😀

 5. Profilbild för Ak
  Ak

  Åh fy faan vad gött det låter. Dör en smula vid tanken! Ååååh! (Bortom amning och overaller)…

 6. Profilbild för Johan

  Jag körde runt i Palos verdes i september och var helt i extas!

 7. Profilbild för Emma i Gbg
  Emma i Gbg

  Precis så där känner jag för Californien och LA också. Jag har ju inte spenderat i närheten av lika mycket tid där som du har, men håller helt med om din beskrivning. LA som tar ett tag att komma in i och är lite svårtillgängligt men som i mina ögon alltid haft något magiskt över sig. Man känner liksom att man är i centrum/där ”det” händer när man är i den stan. Å just mångfalden i Californien; från långa sandstränder och mysiga småorter till berg och skogsmiljö, vinodlingar och storstäder. Å sen det perfekta vädret på det. Den staten har verkligen allt. Önskar er ett fortsatt härligt Cali-äventyr!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *