Kär i na

 

DEI 440x285 MW-LGT2 INTL_a

DEI 220x285 MW-AP1 INTL_AJag har och har haft så länge jag kan minnas en svår girl crush på Michelle Williams. Det är som henne jag tänker att jag vill se ut varje gång jag överväger att klippa håret kort, och varje gång jag väljer knallrött läppstift. Här är hon i Louis Vuittons senaste kampanj. Exakt allt med allt hon gör säger och hur hon ser ut är intressant.

 

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Jonna
  Jonna

  Eller som när hon hade den gula apsnygga klänningen på en oscarsgala(?)…En riktigt cool tjej!

  1. Profilbild för Cecilia Blankens

   EXAKT!!! Kan inte föreställa mig att jag någonsin kommer se något eller någon snyggare än det.

 2. Profilbild för Rebecca
  Rebecca

  Håller helt med!! Jag har dessutom, till min stora glädje, upptäckt att Dawsons creek finns på netflix! A trip down memory lane…

 3. Profilbild för Emma
  Emma

  Ah, älskar henne. Dels för att hon har något skimmer över sig, och alltid lyckas ha de snyggaste frisyrerna och kläderna. Men också för att hon verkar vara så harmonisk, sättet hon pratar på är liksom lugnande på något sätt. (Har du sett Mammoth av Lukas Moodysson? Den rekommenderar jag starkt, där är hon -som vanligt- jättebra)

 4. Profilbild för mamma mu

  Åh, Cecilia, klipp håret kort, skulle vara jättecoolt! Ja, hon har väl ”integritet” helt enkelt, det hon gör är kvalitet, väl avvägt, sånt syns, håller med dig, Såg ni ”Mammut” förresten?

 5. Profilbild för Malin
  Malin

  Så cool. Och snygg.

 6. Profilbild för Emilie
  Emilie

  Just nu har jag en girl crush på dig som ingen kan ta ifrån mig! Och Blankens Swanbergpodden piggar verkligen upp mina dagar, tusen tack!

 7. Profilbild för Sara
  Sara

  Varför inte testa? Klipp och färga. Det växer ”ganska” snabbt ut till den pagen du har nu (Du har alltså redan nu gjort ett stort steg)

 8. Profilbild för Anki
  Anki

  Halloj!
  Jag hoppas verkligen att du klipper en kort, tuff frissa.
  Det skulle passa din stil mycket bättre.
  Page är lite speciellt, det blir antingen för flickigt, damigt eller mittemellan så att det inte blir nånting alls.
  Så tycker jag.
  Tjingeling!
  Hoppas nu inte alla med page blir galna och skriver meterlånga inlägg om att page faktiskt är jättefint och att jag bara är dum och avundsjuk eller nåt annat smart utan att vi kan hålla detta på en vuxen nivå.
  Det kan bli lite hätskt här ibland.
  Hej å hå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *