I torsdags när Per fyllde 40 firade vi med släkt och familj, i fredags fortsatte vi tillsammans med kompisarna. Fantastiskt lyckad middag med spontana och mindre spontana tal på Kungsholmen, följdes av hotshotrace (ja ja. Det blev så helt enkelt. Kanske som något utslag av nostalgi. Var det inte sånt man hivade i sig på 90-talet, de som hade åldern inne att dricka då?) och en intressant upplevelse på Golden hits (som är typ en Finlands-färja fast på land). Det hela avslutades med att någon vänlig själ anmält Per i karaoke-listan och han fick sjunga Elvis inför, tja, alla. Obs! Per är inte karaoke-typen. Alls. Så detta var ju förstås en fantastisk upplevelse för alla andra (okej, kanske inte den delen av publiken som inte kände honom) utom Per själv då.

Jag hejade på i plågsamt cool klänning från Noir et blanc (samma märke som gjort klänningen jag hade på Elle-galan). Här kommer den igen. Denna gång i FÄRG. Notera högerarmens sätt (nej, behov) att stödja sig mot pelaren. Ja ja. Hotshot-race, jag sa ju det.

Jaha. Och vad vill jag säga med den här bilden? Vet faktiskt inte riktigt. Tyckte den var snygga bara. Eller ja. Att de var snygga. En rätt snygg nybliven 40-åring till höger, och en fruktansvärt snygg snart 39-åring till vänster.

0 svar

  1. Låter som en supernajs kväll! Jag blir väldigt nyfiken på vad du gav Per i present. Jag kan behöva all inspiration jag kan få då maken min fyller 40 om några månader.

    Hälsningar

    Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *