Coca cola light. H&M. Macy’s. Glassen Magnum (hrm…).  För att bara nämna några. Kort sagt; det finns väl snart knappt kvar några företag som Karl Lagerfeld inte samarbetat med. Från och med den första september finns hans samarbete med svenska Orrefors i butik, jag tycker det ser riktigt fint ut, även om man börjar känna sig mer än lovligt less på den där farbrorn. Kul han är förresten. Kan man vara mer tysk liksom?

[youtubeplay id=”PWsZgBKjml8″ size=”medium”]

Förresten; säger han ”In da sammör when iz very… cold?”. Snurrig gubbe eller dålig hörsel på mig?

0 svar

  1. Jag antar att du menar ”summer” men råkade skriva ”winter”, och ja, han säger summer. Mycket märkligt! Men snygga glas!

  2. Jag gillar’t! 🙂 Allt det andra känns so so men att ha några fina låga glas, med underlägg till, för en GT eller whiskey känns lockande.

  3. Jösses vilka fula glas.Skulle inte vilja ha dom om han slängde dom efter mig.
    Har han tagit sin huvudform som modell?

  4. Jag tänker att han menar ngt i stil med ..på sommaren, när man har väldigt kall dricka i glasen och de immar och det blir kondens som rinner osv…att faten fångar upp den fukten? Fast uttryckt med lite för få ord än vad som kanske hade behövts?

  5. snurrig gubbe! för jag tror att han menar på sommaren när det är -varmt- ute, och det är väldigt kallt i glaset blir det kondens som sipprar ner och lämnar ringar..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *