Jag är fortfarande ute på havet och utan internet, så här kommer ett till förprogrammerat litet inlägg. Men snart är jag tillbaka och då berättar jag allt om kryssningen!

Vi har så klart Kavat-skor från vårens utbud på tassarna, både jag, Rio och Bonnie. Rio har dessutom Bonnies gamla, ett par röda sandaler med körsbär på som jag köpte second hand till Bonnie när hon var i Rios ålder. Det är det som är så fint med Kavat. Att skorna håller, håller och håller -går alldeles utmärkt att låta ärvas vidare eller köpa second hand.

0 svar

  1. Sorry, men jag kommer nog aldrig att kunna förlika mig med den typ av sandal på vuxna. :-/ På barn är de underbart söta, men jag skulle aldrig kunna tänka mig att själv bära dem.

  2. Dom ser sköna ut! Dom skulle ha en serie för män också – då kan hela familjen knata runt i Kavat..:)!

  3. Vilka snygga sandaler!! Har en undran bara, blir de svarta på sulan av fotavtryck? Vill gärna ha dessa men önskar att sulan också hade varit svart, ibland kan vissa skor bli så sunkiga när de blir fotavtryck.. Hoppas du förstår min fråga 🙂 Tack för en grym blogg Hälsn A..

  4. Jag älskar dina sandaler. Tycker det är fantastiskt snyggt på vuxna och har letat efter sådana allt för länge utan resultat. Tack för tipset nu vet jag vad jag kommer bära för sandaler i sommar!

  5. Tycker de är urfina och har beställt ett par kavatskor till snart-ettåringen som första skor. Har själv bootsen, men är tyvärr besviken då jag kommer få reklamera även par nummer två på grund av att skon släpper från sulan. De olika paren är från olika år, men kanske har jag bara haft otur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *