Av samma anledning som igår har även den här dagen kantats av japanska inslag. Två söta Lolita-tjejer har lånat ut sina garderober till mig och stylat mig enligt sin egen uppfattning om vad som är snyggt. Jag förvandlades till en jättestor och jättegammal docka och kände mig inget annat än sjukt kinky.

Jag vill ju inte avslöja för mycket nu, men jag tror och hoppas att det här kan bli en spännande artikel och framför allt rätt vilda bilder. Jag hojtar till när allt finns i tryck och tidningen går att köpa.

Fast till en början kände jag mig faktiskt nästan lite… söt. Det var väl när vi började kuta runt på stan, äta cup cakes och hålla nallar i händerna det började kännas lite för freaky för min smak, och jag fick be en tyst bön om att inte springa på någon jag kände.

Och även om jag själv känner mig ganska långt från just den här stilen (mycket så klart beroende på att jag är åtminstone 15 år för gammal) så måste jag verkligen lyfta på hatten för alla Lolita-flickor som viger sina liv åt att med stor kreativitet och engagemang arbeta med sina fantasifulla outfits.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *