Vi lunchade på McDonalds idag. Bonnie fick ett Happy meal, som till hennes enorma besvikelse inte innehöll någon leksak, bara ett par fåniga Barbie-armband. Som dessutom var för stora. Urtråkigt. Hon deppade ett tag över detta, men när vi kom hem fick hon plötsligt en idé och ljusnade i ilfart. Gick från småtrumpen till stolt och mycket nöjd. Det där var väl inga tråkiga gamla armband heller. Trädde man dem bara över fötterna så – vips – satt man ju inne på att par riktigt maffiga klaggaskor. Gud som det har trippats runt i de där klaggaskorna här i kväll. I alla fall tills hon råkade upptäcka hur man gör kullerbyttor i soffan, den första hände liksom bara by accident, sen följde några smärtsamma försök som slutade med störtdykningar rakt ner i kuddarna innan hon hajade snitsen och lyckades få till några riktigt bra. Och i och med det var förstås klaggaskorna historia. Jag känner på mig att vi från och med idag kommer gå in i en kullerbyttesommar. Förra sommaren var en hoppa-sommar. Jädrar vad hon övade och övade för att lära sig hoppa. Till slut gick det. Kullerbyttor blir årets projekt.

0 svar

 1. McDonalds och barn?usssch! Fy va dåligt kombo!Maten är äckligt och det värsta kvalitetet. Inget bra grej för barn

 2. Anmäl henne till gympa för små barn, det uppskattade jag när jag var liten. Då efter att jag lärt mig göra en handvolt och hamna på ryggen i en säng när jag var tre år.

 3. Till Ro: Det beror väl helt enkelt på vad man väljer att köpa till sitt barn på McDonalds? T.ex. morötter och en mjölk är väl skitbra? Och hamburgaren är väl kanske inte i världsklass, men det är inget farligt med den!

 4. Till Emma: Inget farligt med den??… Det är skräpmat. Farligt och daligt. Det finns bättre alternativer än Macdonalds. Säkert.
  Och…jag behöver inte förklara här om vilka ärender är Mcdonalds foretagägeren inblandade…

  Äter man en gang per år där spelar det så stor roll, i barnshälsa eller i själva foretag…men vi börde tänker lite mer vad är det vi betala för…Sätsa på färsk och ekologiska produkter så oftan man kan.

  kramar

 5. Hahaha! PRECIS sådär har min Nike (2 år 8 månader) gått runt med de sabla armbanden sen i måndags. Haha, så kul. Fast hon säger att det är plåster..

 6. Ha ha! Min dotter, drygt 2 1/2 år, tyckte inte heller att armbanden var någon hit. Men i hennes värld blev de inga klaggaskor, utan skålar till tre leksakshästar – utmärkta att fylla med låtsasmat (i hennes fall plastpärlor). Heja fantasin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *