I #Adamlive idag tipsade jag om snygga klänningar så här inför vinterfestsäsongen. Och är kommer de i bloggen också!

Först ut: en plågsamt snygg palettdyrgrip från By Malene Birger. 4699 kr kostar den nu, men jag hoppas kunna fynda den på rean sen längre fram. Jag tänker att den här nog skulle vara allra snyggast lite nedklädd. Med låga lackbrogues och lite tätare svarta nylonstrumpisar till exempel.

Den här härliga svarta skapelsen kommer från Acne, 1895 kr.

Härlig brokad från La Redoute, 849 kr

Elegant långklänning från Indiska, 499 kr.

Från Affordable luxury-kollektionen från Lindex, 699 kr.

Den här har jag tipsat om förut: modellen Candice från Rodebjer, 1599 kr.

Den här har också synts i bloggen förut. Från MQ, 699 kr.

Minimalistiskt och dösnyggt från Carin Wester, 2800 kronor. Kolla in bilden nedan så ser nu hur otroligt snygg den är bakifrån också:

Slutligen lite färgprakt från Indiska, 349 kronor.

I övrigt kan jag tycka att just klänningar kan vara ett sånt där plagg där det ibland är värt att investera lite pengar. Om man hittar en tidlös modell som sitter perfekt till exempel, en sådan är genialiskt att ha i garderoben – du har alltid något att ha på dig i såna där lägen som kräver att man klätt upp sig lite. En klädkris-försäkring helt enkelt.

0 svar

  1. Har svårt att hitta Rodebjer klänningen, men har äntligen fått tag på rätt storlek. King Lily på söder hade flera.
    Tack för fina tips!
    /Anna

  2. Underbara Cecilia, kan du inte snälla göra ett inlägg med klänningar som funkar för oss som ammar också? Som mamma till en underbar liten dotter på 3 månader har jag knappt ens tid att titta på din blogg och då ska vi inte tala om att surfa runt på olika sajter och leta rätt på en snyggt klänning. För om det är något jag verkligen vill så är det att vara snygg till julen och min dotters dop som är på annandag jul. Ja du vet ju hur det är…man går runt här hemma i säckig pyjamas och otvättat hår och känner sig allmänt osexig!! Så snälla söta rara du kan du inte försöka hitta några amningsvänliga klänningar(som även är snygga) där man inte måste dra upp hela klänningen för att få fram tutten! Kram Ruth och lilla Meja

  3. Det var många fina blåsor! Den från Indiska skulle jag kunna tänka mig.

    Cecilia – hur kommer det sig att du inte kommenterat Versaces H&M-kollektion? Som sann bloggfashionista borde du väl det?! Eller har du gjort det fast jag missat det kanske.. Jag svängde in på H&M igår för att kolla in den och tyckte det mesta var galet fult i skrikiga färger. Dyrt som attans också! Mig hade nån fått betala för att sätta på mig nån av de där gräsliga kläderna, för att inte tala om de små skitfula väskorna. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *